Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam kesinlikle o partilerden ümidim var ama oy alamamaları çok kötü bir durum.

Keşke iktidara rakip olabilecek oy sayısına ulaşsalar da oy atsak. İnan oyum boşa gidecek diye atmıyorum. Sonuç olarak o parti belirlemeyecek iktidarı şu an. Ama yanlış düşüncede olduğumu da biliyorum ben atmazsam o atmazsa kim atacak?

Daha şu konuda 1 tane bile tezim yok, hangi tezlermiş onlar? :D

Şizofreni teşhisini zaten 2. mesajdan koymuştum, ilk mesajdan zaten diğer tanıyı da koymuştum. Giderecek saçmalıyorsun.

Konuştukça batan az insan tanıdım onlardan birisin sorularına cevap dahi vermeyeceğim istediğin kadar yazabilirsin.

Keşke iktidara rakip olabilecek oy sayısına ulaşsalar da oy atsak. İnan oyum boşa gidecek diye atmıyorum. Sonuç olarak o parti belirlemeyecek iktidarı şu an. Ama yanlış düşüncede olduğumu da biliyorum ben atmazsam o atmazsa kim atacak?
Maalesef rakip değiller şöyle bir baktığımızda rakip olanlar daha 6 okun anlamını bilmiyor.

Konuştukça batan az insan tanıdım onlardan birisin sorularına cevap dahi vermeyeceğim istediğin kadar yazabilirsin.
Konuştuğum bir şey yok ki, git bak bakalım geçmiş sayfalara. Daha kimlerle ne tartıştığını bile aklında tutacak kadar kapasiten yok, orası belli. :D

Ortaya şakasına bir şey yazdım, sazan gibi atladın. Üstüne 1 tane bile bir şey söylememişken kendi üstüne alındın, senin varlığından bile haberim yoktu o ana kadar. Tezlerini çürüttüm diyorsun, bu konularda tartışmayı 10 yıl önce bıraktığım için bu konuda tek bir fikir beyan edişim yok konuyla alakalı. :D

Senin olmayan fikrinle dalga geçmekten başka bir şey yapmıyorum şu anda.

Tayyip Erdoğan ülkeyi yönetemiyor bunda hemfikirim çoğu kişi ile fakat anlayamadıkları şöyle bir şey var. Bu adamdan önce başta kimler vardı ve ne yaptılar? Veya şu an seçim olsa başa geçecek altılı masa veya diğer küçük partilerden hangisi yönetebilir? Siz hiç geçmişte yaşanan koalisyonları öğrenmediniz mi? Bir ülke asla koalisyon ile sağlıklı bir şekilde yönetilemez zaten. Her kafadan ayrı ses. Şu an seçim olsa küçük partilerin kazanma şansının olmadığını varsayarak tekrardan tayyip Erdoğan'a atarım. Mansur Yavaş'ı Twitter'da hatasız olarak göstermeye çalışan sözde atatürkçü 'Atatürk'ün ilke inkılaplarını bilmez' bir toplum var. Kanmayınız arkadaşlar böyle şeylere. Ekrem'i rakı balıkta gördük zaten. Daha adayını açıklamakta güçlük çeken bir mualefet varken ülke ne halde olursa olsun muhalefet kazandığında daha da batmaya mahkum olacaktır. Bu dediklerim kabul görmeyebilir ama gerçekler bunlar. Ülke iyi demiyorum tabii ki yetersiz fakat kim gelirse gelsin şıp diye kesemeyecek bu sorunları.

Şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. "Bu adamdan önce başta kimler vardı ne yaptılar?" demişsin. Dostum, insanlar RTE'nin bu ülkeyi maddi ve manevi olarak ne duruma getirdiğinden yakınıyor. Bunu söylerken "bu adamdan önce herkes çok çok iyi şeyler yaptı" demeye çalışmıyor. Bu mantığı kurman yanlış. O zaman ben de sana dönüp ya da bir başkası sana dönüp "Bu adamdan önce başta hangi bir insan bu kadar ülkesine karşı.... yaptı" diye sorar. Tabii ki herkesin yanlışı ve kusuru vardır. Daha önce ki iktidarlarında benzer yönleri olmuştur, ama daha çok maddi açıdan rant sağlamak üzerine. Fakat malum insan bu konuda sadece rant sağlamıyor. Ülke'nin tarihini bitiyor. İnsanlar karanlıkta, nefret dolular, intihar edenler var, fakirlikten ölenler var ciddi ciddi, bir sürü olumsuz yönde etkileniyor ülke genel olarak. Ki 2000li yıllarda dünya genelince ciddi bir gelişme olurken, biz böyle bir dönemde bunları yaşıyoruz. Gerçekten kabul edilebilir bir gerçek değil bu. Lütfen başkalarını gördük bilmem rakı balık yiyordu, gibi şekilde düşünmeyin. Çünkü RTE keşke rakı balık yemekle kalsaydı, hatta keşke rakı balık yiyen Ekrem İmamoğlu kadar kusurlu ya da kötü olsaydı, en azından bu kadar kusurlu birisi bu kadar yıkmazdı ülkeyi. Bu yüzden bu örnek saçma. Her vatandaş bile kendine göre kusurludur, çelişkileri olacaktır, göründüğü gibi olmayabilir, fakat bu konuda kim bu kadar kötü şekilde çiğner kendisini ? Eline Kuran kitabını almak. "Onların doları varsa bizim Allah'ımız" var diyerek insanların kafasına girmek ile "Ekrem'i rakı balıkta gördük zaten" demek aynı şey olamaz. Ki o kadar çok çelişkisi, o kadar çok tutarsızlığı var ki, bunlar normal bir insanın yapabileceği türden söyleyeceği yalanlar gibi değil. Kim bunu yaparsa o insan bir başkasını kullanıyor demektir, ve konu Allah. Belki ben inanmıyor olabilirim, fakat onca insanın vicdanı duyguları ile, inançları ile oynayarak kendine rant sağlamak çok büyük bir ayıptır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı