Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmzanıza yazdığınız bilgisayar 2010lu yılların canavarı biz 2022 yılındayız ve hala bu patates bilgisayarı kullanıyorsunuz gelmişsiniz bir de hükümeti övüyorsunuz. Yazıklar olsun.
Ülkenin başına başka biri geçince benim 2022 model bilgisayar alabileceğimi mi söylüyorsunuz? Kim geçerse geçsin ülke ekonomisi başımızdaki kişi ile değişemez.

İnsanların kafalarında tek bir zihniyet var. Ülkenin başına örnek veriyorum Mansur Yavaş geçince ülke şahlanacak, ekonomimiz düzelecek, Türk lirası dolardan daha değerli olacak. Tec*vüz olayları bitecek, kadına şiddet olayları bitecek. Siz hangi kafayla yaşıyorsunuz anlamıyorum. Şu TikTok aklıyla gelmeyin arkadaşlar. Oradaki Z kuşağı videolarını izleyip burada boş yapmayın lütfen.

Çevremde hâlâ "bu adam giderse ülke biter, ülkeyi satarlar" diyen var. Artık yoruldum bir şeyleri açıklamaktan, anlamıyorlar ama göreceğim ben onları. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

İnsanların kafalarında tek bir zihniyet var. Ülkenin başına örnek veriyorum Mansur Yavaş geçince ülke şahlanacak, ekonomimiz düzelecek, Türk lirası dolardan daha değerli olacak. Tec*vüz olayları bitecek, kadına şiddet olayları bitecek. Siz hangi kafayla yaşıyorsunuz anlamıyorum. Şu TikTok aklıyla gelmeyin arkadaşlar. Oradaki Z kuşağı videolarını izleyip burada boş yapmayın lütfen.
En azından Mansur Yavaş gelince ülkeyi han geçen yoluna çevirmez en azından Mansur Yavaş gelirse doları 95 TL yapmaz.

Ülkenin başına başka biri geçince benim 2022 model bilgisayar alabileceğimi mi söylüyorsunuz? Kim geçerse geçsin ülke ekonomisi başımızdaki kişi ile değişemez.
Değişemez mi? Şaka mısınız siz, yoksa anlamak mı istemiyorsunuz? Albayrak gittiğinde piyasanın tepkisine baktınız mı ya da Naci Ağbal'a karışmayıp tamamen bağımsız bıraksaydı nasıl olurdu? Bu ülkeye bu hükümet yüzünden yatırım gelmiyor. Elbette ki başka biri geldiğinde hemen bir şeyler düzelmeyecek, bunu çocuk bile bilir ama önemli olan o değil.

Siz oy vermeye devam edin, bir gün pişman olacaksınız ama geç olacak.

Ülke bitmedi Türkiye asla bitmez insanların şikayet ettiği şey Türkiye gibi gelişmiş bir ülkenin bu durumlara düşmesi. Yoksa bizden çok daha kötü ama hala bitmemiş ülkelerde var. Türkiye hep sıkıntılı bir ülke değildi Türkiye gelişmekte olan dünya devi ülkelerinden birisi herkesin şikayet ettiği şey böyle bir ülkenin bu değerlere düşmesi. Yani kuru ekmeğe muhtaç kalmayız merak etmeyin.
Koskoca Roma bitti kavimler göçü yüzünden ne kafası yaşıyorsunuz siz yahu? Devletler de insanlar gibi yaşar, hastalanır ve çöker. Yaptığınız seçimlerin bedelini ödersiniz ve bu ülke şuan ödemeye başladı. Yeni bir olay değil. Kendinizi kandırmaya devam edin. Ülke sessizce işgal edildi. Ekonomi rezil halde. Pasaportun bir değeri kalmamış. Halk yozlaşmış, cahil ve çıkarcı. Bana dokunmayan bin yaşasın kafasında herkes. İmkanı olana ülke mükemmel.

Değişemez mi? Şaka mısınız siz, yoksa anlamak mı istemiyorsunuz? Albayrak gittiğinde piyasanın tepkisine baktınız mı ya da Naci Ağbal'a karışmayıp tamamen bağımsız bıraksaydı nasıl olurdu? Bu ülkeye bu hükümet yüzünden yatırım gelmiyor. Elbette ki başka biri geldiğinde hemen bir şeyler düzelmeyecek, bunu çocuk bile bilir ama önemli olan o değil.

Siz oy vermeye devam edin, bir gün pişman olacaksınız ama geç olacak.
Ben oy verin demiyorum. Vermeyeceğimde. Ancak ülkede başka yönetebilecek kimse yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı