Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de herkesi kendileri gibi koyun zannediyorlar ya her söylenene inanacağız.
Yahu ben bilmiyor muyum 5 yıl önce neyi be kadara aldığımı? Adam 5 yıl önceki alım durumumu benden daha iyi biliyor sanki şaka gibi ya.
Hayır bu zihniyetle nasıl mühendislik kazanmış anlamıyorum muhtemelen torpilli falandır.
Çünkü dört işlemle bile ülkenin durumunu gözler önüne serebilirsin. Bak 5 yıl önce 20K TL kazanan bir doktor dolar 4Tl desek 5K dolar kazanıyordu. Hadi özelde çalışsın hayvan gibi zam yapılsın günümüzdd 50K TL kazansın 2,8K dolar kazanıyor. Ki bu kadar büyük bir zam yapılması mümkün değil.
E zaten ülkede her şeyi dışarıdan alıyoruz mantıken dolar + vergi ile alıyorsun her şeyi. Vergiler zaten artıyor. Eğer mühendis okuyan biri bu hesabı yapamıyorsa zaten binaların depremlerde neden yıkıldığı anlaşılıyor. Hangi projelerde çalıştığını söylesinde denk gelmeyelim.
Hahahahah :D Torpili sizin gibi ezikler yapar, emeğimle kazandım. Ötede ağlayın babam hadi.

Ekonomi beni hiç etkilemedi. Çünkü çok para beni mutlu etmez lakin evine ekmek alamayanlar da var. Onlar için bir şeyler yapması lazım devletin.

Kardeşim şuan doktorların bile alım gücü yarı yarıya düştü. Bak sen mühendissin dört işlem bilmen lazım hesabını yap.
Hocam zaten alım gücünü savunmuyorum, gerilik mi var sizde ? Savunduğum bir şey yok. Asalak gibi yaşayıp da eleştirenlere dayanamadığımı belirttim ben. Ekonomi zaten kötü, 5k etmeyecek telefona 20k veriyoruz ben de farkındayım.

Seni bu kadar rahatsız eden ne acaba :D İstediğimi düşünür, istediğimi yazarım. Kapasitemi sorgulamak haddine değil, işine bak ötede ağla.

Beni senin gibi reşit olmayan troller rahatsız ediyor bu forumda. Yoksa ben rahatım. Arkadaş daha geçen sene en basitinden marketten 25 liraya alabildiğin yağ şu an 150 lira olmuş sen gelmişsin diyorsun insanlar eskiden de şikayetçiydi durumdan. O kadar eskiye bile gitmeye gerek yok daha 1 sene öncesine bakmak bile yetiyor ama kime anlatıyorum ne fikrin var ne de kapasiten var o yüzden Türkiye'nin durumu hakkında yorum yapmak senin haddine değil.

Ya ne zırvalıyor bu insanlar?
Gençlerin hayallerini çaldılar?
Hangi genç aile kurma hayali kuruyor? Hangi genç güzel bir ev hayali kurabiliyor?
Hangi genç gelecekteki çocuğuna güzel bir hayat yaşatmanın hayalini kurabiliyor?
Türkiyede 2015 öncesi EV - ARABA almadıysa aileniz resmen koca bir SIFIR ile başlıyor insanlar hayatına...
Yurt dışında 20 yaşındaki genç 1500 EURO KİRA VERECEĞİME EV ALIRIM ONU ÖDERİM DİYEBİLİYORSA HÜKÜMETİN HİÇBİR VAAD VERME HAKKI YOKTUR.

İNSANLARIN HAKKINA GİRMEYİN. BU ÜLKEYİ KİM BU HALE GETİRDİYSE YARGILANACAK.

Taman sen şu matematiği yapamıyorsan çalıştığın projeleri söylede Allah korusun denk gelmeyelim.
Hala dediğini diyorsun, yazık cidden kafana. Açıklama yapmayacağım, okuduğunu anlamayacak insanlarsınız. Başından beri bahsettiğim şey de buydu işte. Allah kolaylık versin kardeşim.

Hala dediğini diyorsun, yazık cidden kafana. Açıklama yapmayacağım, okuduğunu anlamayacak insanlarsınız. Başından beri bahsettiğim şey de buydu işte. Allah kolaylık versin kardeşim.
Allah akıl fikir versin sana. Yazıp yazıp sonradan R yapmanın anlamı yok canım kardeşim. Gerçekler acıdır gözünü aç biraz.
Senin daha kendinden haberin yok zaten belli.

Allah akıl fikir versin sana. Yazıp yazıp sonradan R yapmanın anlamı yok canım kardeşim. Gerçekler acıdır gözünü aç biraz.
Senin daha kendinden haberin yok zaten belli.
R yaptığım yok, benzer şeyleri savunuyoruz fakat okumadan kendi fikirlerini savunduğundan kazanan sen olacaksın. Herkes zaten neyin ne olduğunu biliyor. Boşa tartışmaya gerek yok. Allah herkese kolaylık versin.

Bir şiir var o bu konuya çok uygun normalde buraya atardım ama atmıyorum. Zaten herkes biliyordur, biraz tarafsızca etrafına bakan.
Ayrıca, Türkiye şu an tam bir hasta adam. Ama ne kadar hasta o belli değil. Bu düzey yeni mi hastalanma, yoksa ortalarında mıyız, ya da artık ölüm döşeğinde miyiz, bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var, o da artık hasta olduğumuz çok belli oluyor. Çok fazla öksürüyor, çok fazla tıksırıyor, çok fazla kan kusuyoruz. Savaş olmasa bile savaş ekonomisi, bilinçsizce dolaşan fanatikler, yozlaşan halk, adaletin işlenmemesi, liyakatsizlik ve sürer gider belirtiler. Ya bir doktor lazım, ya da kendi doktorumuz olmamız. Gerçi biz doktorları da dövüyoruz, öldürüyoruz.
Bana sorarsanız, umut var mı?
Yok, derim. Ama ne demiş Atatürk, umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.
Umarım, siz umudunuzu yitirmezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı