Cem2
Megapat
Aynen öyle 10 yıl sonra bu konuya gel halini görmek istiyorum.AKP => CHP.
AKP ülke yönetiminde, CHP'den iyidir.
Aynen öyle 10 yıl sonra bu konuya gel halini görmek istiyorum.AKP => CHP.
AKP ülke yönetiminde, CHP'den iyidir.
Neyin ne olacağını bilemeyiz. Belki zengin olacağım.Aynen öyle 10 yıl sonra bu konuya gel halini görmek istiyorum.
Elindeki muhalefet bu başka muhalefet yok. Onu sürekli eleştirmek yerine destek versen ne olur?
Evet, eleştirmek en doğal hakkında elinde başka bir muhalefet yok.
Bunu gibi düşüncelerde kaybetme sebebimiz.
Nasıl olacaksın? Bir işe girsen aldığın asgari ücreti biriktirip iş kurmaya kalksan 20 yıl sürerNeyin ne olacağını bilemeyiz. Belki zengin olacağım.
Aynen öyle 10 yıl sonra bu konuya gel halini görmek istiyorum.
Madem en kral muhalefetçi, ülkesini en beğenmeyen sizsiniz geçin gençlik kollarına. Hizmet verin. Lafa gelince herkes ülke kötü icraata gelince herkes yok. Komik.
Şekerde daha kaliteli madde kullanıyor.Ecevit dışında CHP'li olup iyi yönetebilen görmedim. Atatürk şu an bu vakit gelse zaten muhalefete falan da destek sunmaz. Adam savaşçı bir liderdi korkusuz ileri görüşlü. Kılıçdaroğlu'nun özgür özel'in yarı yönetim sunduğu bu partinin tekrar başına geçer miydi? Sanmam.
Tarlamız var. Belki oradan bir şeyler olacak. Hava yolu falan yapılacak diyorlar.Nasıl olacaksın? Bir işe girsen aldığın asgari ücreti biriktirip iş kurmaya kalksan 20 yıl sürerYok kredi çeksen ev kirası faturalar ve kredi taksidini nasıl ödeyeceksin? Zenginlik öyle havadan inmiyor.
Aynen neden acaba ? Dış politikalarımız çok iyi Müslüman kardeşlerimiz hepsi.Dün İstanbul'un en güzel sahilinden biri olan Florya sahiline gittik. Allah'ım kalabalık kalabalık böyle bir kalabalık yok. Hadi bayramda kalabalık olması normaldir ama kalabalığın yarısı neden arap ve yabancı. Bisikletle gidiyorum bilmediğim diller. Denize girilmeyen yerde denize giren yabancıların çocukları. Mahvetmişler.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.