Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elindeki muhalefet bu başka muhalefet yok. Onu sürekli eleştirmek yerine destek versen ne olur?
Evet, eleştirmek en doğal hakkında elinde başka bir muhalefet yok.
Bunu gibi düşüncelerde kaybetme sebebimiz.

Muhalefet daha iktidara gelmeden zaten kendi kendinin fişini çekiyor hiç gazete falan okumuyor musun kanka? Tek mansur veya Ekrem değil konu. Direkt muhalefet problemli. Ayrıca iktidar indiğinde her şey yerli yerine oturmayacak. Yukarıda arkadaş onu da indiririz demiş. Hacı 5 sene içinde bu muhalefet hiçbir şey düzeltemez. Diyelim onu gönderdik o yeni gelen de düzeltemeyecektir ülkenin hali belli zaten. Ben kaybetmiyorum zaten tayyip kazanıyor her seçimi tek onun bunun oyuyla kazanmıyor, %53. en yakını muharrem ince bile %26 almış. Bu forumda hepiniz algı yapınca milletin bilgisayarına onuna bununa kimse direkt muhalefete dönmüyor. Madem en kral muhalefetçi, ülkesini en beğenmeyen sizsiniz geçin gençlik kollarına. Hizmet verin. Lafa gelince herkes ülke kötü icraata gelince herkes yok. Komik.

Aynen öyle 10 yıl sonra bu konuya gel halini görmek istiyorum.

Ecevit dışında CHP'li olup iyi yönetebilen görmedim :D. Atatürk şu an bu vakit gelse zaten muhalefete falan da destek sunmaz. Adam savaşçı bir liderdi korkusuz ileri görüşlü. Kılıçdaroğlu'nun özgür özel'in yarı yönetim sunduğu bu partinin tekrar başına geçer miydi? Sanmam.

Madem en kral muhalefetçi, ülkesini en beğenmeyen sizsiniz geçin gençlik kollarına. Hizmet verin. Lafa gelince herkes ülke kötü icraata gelince herkes yok. Komik.

Oldu senin annen baban gitsin oy versin versin sonra pişman olunca muhalefet yok desin :D sen de burada milleti suçla. Bu kadar cahil olmayın, adama oy vermezsen nasıl iktidara gelsin icraat yapsın pudra şekerini nereden alıyor ailen bize de söyleyin yahu?

Ecevit dışında CHP'li olup iyi yönetebilen görmedim :D. Atatürk şu an bu vakit gelse zaten muhalefete falan da destek sunmaz. Adam savaşçı bir liderdi korkusuz ileri görüşlü. Kılıçdaroğlu'nun özgür özel'in yarı yönetim sunduğu bu partinin tekrar başına geçer miydi? Sanmam.
Şekerde daha kaliteli madde kullanıyor.

Nasıl olacaksın? Bir işe girsen aldığın asgari ücreti biriktirip iş kurmaya kalksan 20 yıl sürer :D Yok kredi çeksen ev kirası faturalar ve kredi taksidini nasıl ödeyeceksin? Zenginlik öyle havadan inmiyor.
Tarlamız var. Belki oradan bir şeyler olacak. Hava yolu falan yapılacak diyorlar.

Dün İstanbul'un en güzel sahilinden biri olan Florya sahiline gittik. Allah'ım kalabalık kalabalık böyle bir kalabalık yok. Hadi bayramda kalabalık olması normaldir ama kalabalığın yarısı neden arap ve yabancı. Bisikletle gidiyorum bilmediğim diller. Denize girilmeyen yerde denize giren yabancıların çocukları. Mahvetmişler. 😡

Dün İstanbul'un en güzel sahilinden biri olan Florya sahiline gittik. Allah'ım kalabalık kalabalık böyle bir kalabalık yok. Hadi bayramda kalabalık olması normaldir ama kalabalığın yarısı neden arap ve yabancı. Bisikletle gidiyorum bilmediğim diller. Denize girilmeyen yerde denize giren yabancıların çocukları. Mahvetmişler. 😡
Aynen neden acaba ? Dış politikalarımız çok iyi Müslüman kardeşlerimiz hepsi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı