Türkiye ekonomisi nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye ekonomisi diye bir şey yok çıkar onu aklından :)

Hard sörvayvır hayatı yaşıyoruz sanırım ve o asgeri ücretle yaşan adamları hayal bile edemiyorum alper rendedeki ev fiyatları gordukten sonra ne yemek kaldı ne araba ne okul masrafı of of.
 
Amerika bunu her ülkeye yapıyor , ona karşı bir hareket yaparsan arttırıyor anlamak zor değil. O ülkelerinde haline bakabilirsin.

Neden Amerika'yı karşına alıyorsun o zaman güçlü değilsen daha da ezilmek için mi ? Ayrıca sen ülkende adaleti ve üretimi, eğitimi gerçek anlamda başarırsan o dış güçlerin sana müdahale etmesi bu kadar kolay olmaz. Sen elindeki üretimi birkaç kişi için satıp savar adalet sistemini yok edersen, eğitimi mahvedersen afrikada kabileler arası savaş çıksa seni gelip vurur böyle. Türkiye pamuk ipliğinde cambaz gibi hareket etmeli. Sokak ortasında sağa sola bağıra bağıra söven bir kabadayı gibi değil.
 
Arkadaşlar, şu anda Türkiye'nin durumuna baktım da vallahi cok üzüldüm, ağlayacak duruma geldim.
  • 1 ABD doları eşittir 9,61 Türk lirası.
  • 1 euro eşittir 11,18 Türk lirası.
  • 1 Türk lirası eşittir 0,10 ABD doları.
  • 1 Türk lirası eşittir 0,089 euro.
Hala düşüşte, düşüyor da bu duruma nereye kadar gidecek? Dolar 20, euro 20 mi olacak acaba? Yani sonu nereye varacak? Gencleri düşünün, geleceklerini düşünün. Yorumu size bırakıyorum. Bu dolar euro gibi kurlar 22.10.2021 21:38 için geçerlidir.

Çıkar telefonunu bakim. :)(ironi)
 
Malum kişiyi kovarsak eğer 10 yılada toparlanmaz ekonomi☹️
 
Evet durumlar vahim, COVID-19 süreci yani 3. dünya savaşından çıkmış bir ülke olarak ekonomiyi toparlarsak ki bu gidişat için ülkemizin mücadele ettiğini (kimine göre yokken kimine göre var) gözlemliyoruz. Evet bu savaş bizi bir nevi geriye götürmüş olabilir ki kıta olarak Avrupa ülkelerinde de büyük sorunlar gözlemleniyor. Bunlar savaşın pislikleri ve bakalım nasıl atılacak.

İyi akşamlar.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı