Türkiye ekonomisi ne zaman düzelir?

Bence Türkiye ekonomisi zaten düzgün. 2 ay önce Londra'dan geldiğimde İngiliz arkadaşım ile arabayı park edecek yer bulamamıştık ve bana Türkiye ekonomisi çok güzelmiş baksana her yer araba demişti.

Araba coksa ekonomi iyidir zaten.
Hindistan'da da park yeri bulamiyorsun, bir refah , bir huzur ki sorma.

Bence de hocam ben umarım CHP'den ve RTE'den daha iyi bir başkan çıkar.

CHP beceriksiz bir parti, pek umudum yok dogru duzgun bir sey yapabileceklerinden.
 
Mülteciler gönderilmeli.
Mülteciler ekonomik krizin sebebi değil. Her şeyi mültecilere bağlamayın artık. Daha geçen Ümit Özdağ çıktığı programda Türk doktorların hastalara agresif davranmasını mültecilere bağlamıştı. Bu kadarını da aklım almıyor cidden.
 
Son düzenleme:
Ekonomi hiçbir zaman istediğimiz seviyede değildi arkadaşlar bunu bir kere geçelim. Alım gücü her zaman düşüktü. Ben çok iyi hatırlıyorum henüz daha 2011'lerde 12'lerde benzin için psikolojik sınır 5TL diyenleri, çok iyi hatırlıyorum 50.000 TL lansman fiyatı olan 2014 yılında ilk kez görücüye çıkan Egea Sedan için sayfalarca birbiriyle atışan insanları. Çok iyi hatırlıyorum dolar 0.10krş. arttı diye ağzı salyalar akıtarak çemkiren malum şahsı. Asgari ücret-dolar dengesine bakarsanız ''iyi'' olduğu söylenen dönemlerde bile 400 dolar seviyelerinde olduğunu görürsünüz. Türk insanı olarak bize biçilen değer bu. Şimdi daha da berbat haldeyiz de o yüzden o günleri bile arar olduk. Ayrıca Deva'nın olayına bakarsak hep o dönemleri ''başarı ve çok iyi'' olarak görür ve devamlı oraya oynar. O yüzden hiç samimi değil. Ayrıca merkez sağdaki popüler bir çok parti ''siyasal islam'' bataklığı içinde. Saçma sapan tarikat cenazesinde de en ön safta olmalarından da anlaşılıyor zaten. Gelirsek diğer tarafa; her şey bu kadar berbatken dahi kendine neredeyse seçmen kazandıramayarak AKP'den kaçan insanları dahi ''kararsızlar'' potasından bir türlü kendine çekemeyen beceriksiz muhalefette bu işlerde en az AKP kadar sorumludur. Lamı cimi yok. Bu saatten sonra Türkiye'de bir şeylerin gerçekten düzelmesi öyle kolay değil. Geçici çözümler hikaye. Sert adımlar atılmak zorunda. Biz hep hem ayranımız dökümesin hem de biyerlerimiz dikilmesin diye diye bu hallere düştük zaten. Hâlâ orta okul mantığıyla işte Araplar zengin çünkü onlarda petrol var biz fakiriz çünkü bizde petrol yok olarak düşünüyoruz.
 

Geri
Yukarı