Türkiye-İran sınırında terör saldırısı: 1 şehit

Güney sınırımızda istedikleri devleti kurmuşlar zaten. Irak kürdistanı ve kuzey Suriye'de ypg devleti. Var ya birisine bunu bu sitede aynen böyle anlattım. Bana dedi ki özerklik başka devlet başka. Ulan adamlar devlet gibi hareket ediyor Irak hükümetini dinlemiyor diyorum tık yok. Özerk olmaları bir problem yaratmıyor sanki. Bugün özerk olabilirler ama yarın devlet olmamalarını garanti edemezsiniz.

Yanlış düşünüyorsunuz bence Irak hükümetinin toprak bütünlüğünü savunan büyük ülkeler var. Gelecekte ne olacağını bilemeyiz.
 
Bir şey soracağım. Hadi Suriye Irak anladım. Daha kendilerini toparlayamıyorlar da İran gibi güçlü bir ülkenin bu kadar gevşek olduğunu bilmezdim. Bu olay diplomatik kriz bile yaratabilir. Sen hiç Türkiye sınırından Suriye'ye teröristlerin ateş açtığını duydun mu?
İran'dan da Türkiye'ye ekonomik sebeplerle gelenler var. Gelmesinler. Çok fazlalar çünkü. Zaten PKK'yı Türkiye'nin başına bela edenlerden biri de İran.
 
1620939249322.png
 
Gereksiz yere bir can daha gitti, bir hafta veya bir gün içinde unutulacak. Bir annenin göz yaşı akmayacak diyenler utansın.
 

Geri
Yukarı