Türkiye neden en fazla phonk dinleyen ülke?

Astolfo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bunu genel bir istatistiğe dayanarak söylemiyorum ama Spotify'da rastgele bir şarkıcının hakkında kısmına baktığımda en çok Türkiye'den dinleniyor, sizce neden bu kadar fazla dinliyoruz yoksa rastgele oynatma listesi açıp ona göre dinlediğimizden mi çünkü adı sanı duyulmamış bir şarkıcı bile en çok Türkiye'den dinleniyor.

Zafer oğuz

Nanopat
Yer
Kolombiya, Bogotá
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G900;

Nvidia RTX 3060

Intel(R) UHD Graphics

İntel İ7 11800H

Crucial 16 Gb 3200 Mhz ram

Toshiba 1TB Desktop Hard Disk

Crucial P2 500GB NVMe PCI-e M2 SSD

Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz

NLCC61 (Excalibur G900 Anakart)
Meslek
Makine Ressamı (öğrenci)
Arkadaşlar bunu genel bir istatistiğe dayanarak söylemiyorum ama Spotify'da rastgele bir şarkıcının hakkında kısmına baktığımda en çok Türkiye'den dinleniyor, sizce neden bu kadar fazla dinliyoruz yoksa rastgele oynatma listesi açıp ona göre dinlediğimizden mi çünkü adı sanı duyulmamış bir şarkıcı bile en çok Türkiye'den dinleniyor.

Ülkece gaza gelmeyi sevdiğimiz için bence.

Psychopathe

Attopat
Daha fazla  

Ülkecek manyak olduğumuz için bir de genellikle hızlı gaza getiren müzikler dinlediğimizden olabilir tarzlarımız öyle genellikle türkler gaza getirici yavaş olmasa da hızlı bir müzik seçerler onlarda phonklar olur.

Forxane

Decapat
Ülkenin büyük kısmının müzik zevki yok tamamen popüler kültüre göre hareket ediyorlar şimdi phonk popüler phonk dinleniyor önceden bu kadar dinlenmiyordu. Yine de türk drillden iyidir.

Venzz

Picopat
Daha fazla  
Son zamanlarda ergenler tarafından popüler yapıldığı için.

İtachi pp ve ergenlere laf atmak tamam. Phonk sevilme nedeni Reels'lere genellikle phonk müzik ekliyorlar insanlarda sevdiği için dinliyor olay bu her ortama ayak uyduran bir şarkı sporda oyunda internette gezerken işte bu yüzden hocammmm.

Makaleler
2
Popüler kültürün etkisi olsa bile, keşifde bu konuda rol oynuyor. Şahsen spor yaparken phonk listelerini kullanıyorum. Bu listeleri keşfetmemi, en azından merak edecek kadar araştırmamı sağlayan şu anki popüleritesi.

Yukarı