Türkiye nereye operasyon yapacak?

@simdigeldim Kürt meselesi biraz abartılıyor özünde bu insanlar hizmet istiyor ve saygı elbette gelip bağımsızlık veya kendi dillerini ülke yapacaksanız demiyorum ama hükümet yatırım ve kalkınma olarak bir şey yapmıyor.

Abartılıyor dediğin yaratıklar Irak'ı ve Suriye'yi böldü. Hükümet yatırım yapmıyor diyorsun özellikle barış sürecinde dünyanın yatırımını yaptı Karadeniz yollarına bak bir de doğunun yollarına bak. :D
 
@simdigeldim Hocam HDP olayı değil zaten HDP denen oluşumu parti olarak saymıyorum ben mesajımı okuyun.

Karadeniz milleti gene fena Rizelilerin toprak kavgaları vardır meşhur.
 
Suriye'deki yarım kalan güvenli bölge için adım atıldığını söylemiş olabilir ya da pençe-kilit operasyonuyla ilgili yeni bilgiler filan paylaşmış olabilir.
Edit: Rusların bölgeden çekilmesiyle Suriye'deki hareketlenme daha olası.
 
Irak'ın kuzeyinde özerk yönetimi olan kürtler Suriye'nin kuzeyinde de benzer politika uygulayarak k*rdistanı kurmaya çalışıyor Türkiye ise stratejik olarak büyük hatalar yapıyor.

Suriye'nin kuzeyindeki terör devletini Kürtler değil, başta ABD olmak üzere Avrupa ülkeleri kuruyor. Yıllardır ABD açıktan, AB ülkeleri ise gizliden destek veriyor. AB'nin pkk'lı teröristlerin yuvası olması yada ışıd'ı ABD'nin var edip Ortadoğuya salması tesadüf değil.

Batının eliyle pkk, Suriye'de yaşayan Kürtleri katledip oradaki demografiyi değiştiriyor.
 
Suriye'nin kuzeyindeki terör devletini Kürtler değil, başta ABD olmak üzere Avrupa ülkeleri kuruyor. Yıllardır ABD açıktan, AB ülkeleri ise gizliden destek veriyor. AB'nin Pkk'lı teröristlerin yuvası olması ya da ışıd'ı ABD'nin var edip Orta Doğu'ya salması tesadüf değil.

Batının eliyle pkk, Suriye'de yaşayan Kürtleri katledip oradaki demografiyi değiştiriyor.

Böyle saçma sapan şeylere inanacağımızı mı sanıyorsun? Batı neden desteklemesin?
K*rdistanı k*rtler kurmak istiyor ve batı destekliyor. Bu kadar basit.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı