Türkiye ve Japonya'daki internet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünya'da sadece 2 milyar insanın internete erişimi var. Bunu da göz önünde bulundur.

"Buna da şükür" mü diyelim yani, tam anlamadım da?
O sana kalmış bir şey. İster isyan et ister şükür.

Sözde gelişmiş ülkeyiz ama pardon köprümüz var .
Son dakika haberi! Lozandaki gizli bilmem kaçıncı maddesi :
Türkiyede 2023'ten sonra indirme hızı saniyede 1 gb olacaktır. Evet çok gizli maddeyi açıkladım.
Bu ironiler artık sıktı.

Yahu arkadaş, Japonya diyorsunuz eyvallah, bu adamlar alt yapı döşedik 1 GBPS internet hızı sunabiliyoruz diyor. Fatura bilmem kaç bin TL. Sokaktan fiber altyapı var, apartmanda yok. o_O Bir teknoloji varsa o bütün dünyada vardır. Yani Japon bütün internet altyapısını kendisi mi geliştirdi? Hiç sanmıyorum. Türk firmalarının zihniyeti; "Az masraf, hatta 0 masraf maksimum kazanç.". Bana desin ki "1 ay internet yok evde olmayacak ama 1 aydan sonra altyapınız tam teşekkül olacak". Ben razıyım ama sen hem parayı al hem hizmet yapma ondan sonra "Bizim internetimiz şöyle". Teşekkürler ben tokum.

Hocam bende çok sıkıntı çektim bazı markalardan intarnet çok yavaştı. Şükürler olsun şuan mutluyum.
123.png

Hocam ilk olarak ülkemizde hala ve maalesef alt yapı sorunları yaşıyoruz. Yıl 2017 Ankara'da bir semtte oturuyorum ve hala Fiber alt yapı yok. Zihniyete bakın ki imza toplarsanız sokak olarak gelip santral çalışmalarına başlarız deniyor. Normalde bu imza muhabbetinin hiç olmaması lazım işte bu seviyeye geldiğimizde ve alt yapı sorunlarını çözdüğümüzde bu karşılaştırmayı bir daha yapalım :)
Nerde oturuyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı