Türkiye ve Japonya'daki internet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse sizinle tartışılmıyor. Kendinizle aynı fikirde olmayan birini vatan haini ilan etmek de ayrı bir kafa. Herkese lazım

Sorunum Erdoğan'la falan değil. Sorunum hiç bir devlet adamıyla değil. Benim sorunum halkın içerisine girip dolandırıcılık yapan Arap şirketlerle! Bunu kafana sok!

Ayrıca emin olun, devlet elini İSS sektörüne atmasaydı şu anda daha vahim bir haldeydik. Gerçi, bize İSS hizmetini sağlayan devlet kurumunu Araplara satanlar bunlar değil miydi?
Neyse devam etmek istemiyorum.

Neyse sizinle tartışılmıyor. Kendinizle aynı fikirde olmayan birini vatan haini ilan etmek de ayrı bir kafa. Herkese lazım

Türkçülerle aynı fikirde değilsen ve Türkçülüğü prim malzemesi olarak kullanmaya cesaret etmişsen vatan hainisindir. Bu kadar net. Bu işin seni beni yok!

Yav sen onu bırak da Atatürk'ü konuya nasıl dahil edebildin onu söyle.
Arkadaşlar sermaye olmadan bir şey yapamayız dediler, biz de Ata'yı örnek gösterdik.
Türkçülerle aynı fikirde değilsen ve Türkçülüğü prim malzemesi olarak kullanmaya cesaret etmişsen vatan hainisindir. Bu kadar net. Bu işin seni beni yok!
Bu neyin kafası? Yürü git kardeşim

Yalnız bir şey dicem tartıştığın herkese vatan haini deme, benim gibi sakin çıkmazlar. Cahilliğine verelim.

Arkadaşlar sermaye olmadan bir şey yapamayız dediler, biz de Ata'yı örnek gösterdik.

Atatürk kalbiyle altyapı döşetmiyordu ama. Bizimkiler de kalbiyle köprü yapmaya başladığında (öyle bir şey Dünya'nın hiç bir köşesinde yok) saygı duymaya başlayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…