Türkiye vs İzlanda

Türkiye vs İzlanda

• Türkiye

Oy: 35 61,4%
  • İzlanda

Oy: 22 38,6%

• Oy verenlerin toplamı
    57
İyi ki bu konuyu açmışım Yapacak bir şey yok ilk mağlubiyetimiz ama daha henüz hiçbir şey bitmiş değil.

Bir ara forvetsiz çıkmıştı milli takım, keşke yine öyle çıksaydık.
Bir forvet şut çekmesini geçtim pas veremez mi, kafa vuramaz mı, aldığı topta ileri gidemez mi, adam geçemez mi, beklenmedik yerde şut çekemez mi diye soruyorum.

Burak sadece bize yapılan faul istatistiğini kastı.

Hele abi bi pozisyon var, ceza sahası içindesin gelen topu hala ileri sürüp, adamı geçeyim, önüm boşken şut çekeyim çabasında. Pas geldiğinde zaten boştu ya arkandaki adama ver, ya da vur zaten ceza sahası içindesin ne macera arıyosun.

Burak yerden kalksaydı yazdığın ilk paragrafın tamamını yapardı yapmasına ama adam üflesen atıyor kendini yere. Onu geçtim ayağına gelen topa vuruşu beni bitiriyor. Sanki mahallede küçük bir çocuğa vurması için topu vermişiz gibi. İzlerken utandım ama takım genel olarak gelecek vaadediyor.

Burak Yılmaz kesinlikle bu takımın forveti olamaz, olmamalı. Bir insan kendini hiç mi geliştirmez, eleştirilere kulak asmaz? Adama üflesen kendini yere atıyor. Böyle ezik bir futbolcu ömrümde nadir görmüşümdür.

Resmen ayaklı kazma. Vazgeçemedi şu amatör hareketlerinden.

Yusuf Yazıcı başlasaydı işler farklı olurdu.

Maçta iyi oynadığımızı söyleyemem. Deplasman takımıydık ve deplasman şartlarının zor olması, taraftar üstünlüğü vs. İzlanda için bir avantajdı. Ama suç biraz da bizde. Fransa maçındaki kadar defansif oynasak, üstümüze çullanırlar, ofansif oynasak geride boşluk bırakıp gol yeriz. Arası da yok yani. Bunlara karşı nasıl oynayacağımızı da bilmiyoruz. İlk 20-25 dakika boyunca çok kanser bir oyun geldi bizim taraftan. Pas hataları, duran toplar falan. İzlanda'nın "tek yeteneği" zaten duran toplar. Bir de sen fırsat verirsen al sana 2-0 oldu. Bizimkilerin yediği saçma sapan kartlar, hakeme edilen itirazlar falan. Hararetli oynayan tarafta bizdik hani, 4 tane sarı kart. İlk yarının sonlarında bir duran toptan ümitlendik ama, olmadı işte. Burak kaçırdığı pozisyonlarla ümidi de kesti zaten. Cengiz Ünder, eğer bir sıkıntısı yok ise oynamalıydı bu maçta. Şenol Güneş, Burak'ı neden oynattı, onu da bilmiyorum. Ama yapacak bir şey yok işte, sonuç değişmiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…