Türkiye Yunanistan savaşı olabilir mi?

@selimtti o kadar altın almışız. Bunu piyasaya sürmeleri lazımdı, sürmediklerine göre bir hazırlık olduğunu düşünüyorum.
Buna kur koruması denilir hocam. Ciddi şekilde ekonomimize yapılacak yaptırımlardan dolayı ekonomiyi korumak Allah'ın emri ve farzı. Bunu yapabilmenin en iyi ve kesin çözümü altın rezervine ciddi yatırımlar yapmaktır. Fark ettiyseniz 7 ay önce daha az zamm geliyordu. Fakat temmuz ayında gelen zammlar ciddi şekilde fazlaydı. Piyasaya sürülmesi gereken şeyler altına yatırım yapıldı. Ve temmuza ayında 11 ton altın alındı. Yani ciddi bir hazırlık dönemideyiz. Askeri açıdan +10 terör örgütü ile savaştığımız için yunan ordusu gibi toy bir orduyu darmadağan eder geçeriz.

Seçim yaklaşıyor. Bir ara seçimler yaklaştığında her hafta bir yer patlıyordu. Gitmemek için Amerika'ya bile savaş açar bunlar.
Savaş açmak o kadar basit bir şey değil kardeşim Yunanistan'ı geç onu destekleyen ülkeler sıkıntı. Öyle bir şey olsa Türkiye son 70 yıl içinde bir 50 kere Yunanistan'a savaş açması gerekiyordu :d.

Cevap verdiğin arkadaşı desteklemiyorum ama şunu demem lazım, şans yoktur bu ülkeyi şans değil Atatürk ve silah arkadaşları ve de binlerce asker kurtardı.
Ya şöyle diyeyim sana, o yanlış strateji bizim hanemize + olarak yazıldı. Ama arkadaş, adamlar doğru stratejeyi uygulasaydı kimse daha da kurtaramazdı. Bazen ne kadar uğraşırsan uğraş olmaz. Adamlar dünyanın en iyi donanmasına sahipti. Donanmayı yanlış kullandılar. Tabii ki de başkaldıran birileri olmasa kolayca gecerlerdi. Onlar da öncü oldular işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu listedeki 54 videonun hepsini izle, düşünce yapın değişmezse sen ne devleti ne de silahları önemsiyorsun derim.

Türk ordusu dünyanın en güçlü ordularından biri. Düşünce yapımda bir sorun yok. Ben 60 milyon kişi lafına takıldım ordu da hala colt kullanılırken kimseye silah yetiştirilemez.

Savaş açmak o kadar basit bir şey değil kardeşim Yunanistan'ı geç onu destekleyen ülkeler sıkıntı. Öyle bir şey olsa Türkiye son 70 yıl içinde bir 50 kere Yunanistan'a savaş açması gerekiyordu :d.
Hocam Grek'lerin arkası boş olsa yarım saatte Atina Meclisi elimizde olur. O karanlık Fransa ve kurulması hata olan ABD sıkıntı.

yunan.png

turko.png

Olayı özetliyor.

Cevap verdiğin arkadaşı desteklemiyorum ama şunu demem lazım, şans yoktur bu ülkeyi şans değil Atatürk ve silah arkadaşları ve de binlerce asker kurtardı.

Evet doğru ancak bir yandan Amerika'nın Karadeniz'den gemilerle yaptığı yardımlar, İtalyan'ların Antalya'da olmasına rağmen bize silah desteği yapıp asla askeri taaruzda bulunmaması çok büyük etken.
Onun dışında Atatürk'ün mükemmel stratejisi sayesinde kazandık tabii ki de bunu inkar eden yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı