Türkiye'de bulunabilir puro tavsiyesi

Hocam iyi günler. Hem orijinal hem de Küba ABD'deki gibi fiyatlarda puro istiyorsanız, YouTube'da albert helmann var o Türkiye'ye gönderim yapıyor. Ben 1 kez aldım. Birkaç gün önce de yeni sipariş verdim. Helmann Cigars bu da internet sitesi. Fakat sitedeki fiyatlar güncel değil. Yeni fiyatlar bile Türkiye'de satış yapanlardan çok ama çok ucuz.

Hocam bende oradan temin ediyorum lakin biraz pahalı

Hocam iyi günler. Hem orijinal hem de Küba ABD'deki gibi fiyatlarda puro istiyorsanız, YouTube'da albert helmann var o Türkiye'ye gönderim yapıyor. Ben 1 kez aldım. Birkaç gün önce de yeni sipariş verdim. Helmann Cigars bu da internet sitesi. Fakat sitedeki fiyatlar güncel değil. Yeni fiyatlar bile Türkiye'de satış yapanlardan çok ama çok ucuz.

@MeriçEmin kanka süreci anlatır mısın nasıl oluyor bende almak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum sitesine baktım daha önce çözemedim TR'ye nasıl sipariş vericeğimi bir de gümrükten geçerken vergi vs ödüyor muyuz?

@MeriçEmin kanka süreci anlatır mısın nasıl oluyor bende almak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum sitesine baktım daha önce çözemedim TR'ye nasıl sipariş vericeğimi bir de gümrükten geçerken vergi vs ödüyor muyuz?
Bide min kaç adet veya kaç dolarlık sipariş vermem gerekiyor

Hocam bende oradan temin ediyorum lakin biraz pahalı
knk bana bu konuda yardımcı olur musun

Son düzenleme:

Bir demin kaç adet veya kaç dolarlık sipariş vermem gerekiyor.

Kanka bana bu konuda yardımcı olur musun?

Hocam sipariş verdikten sonra ürünün fiyatına göre vergi ayarlanıyor lakin şunu belirteyim eğer iyi ve lezzetli bir puro istiyorsanız 100 doları gözden çıkarmanız şart onun dışında 10'dan fazla sipariş verdim ve hiç gümrükle veyahut ürünle bir sıkıntı yaşamadım kargolama bana 8 günde geldi.

Hocam sipariş verdikten sonra ürünün fiyatına göre vergi ayarlanıyor lakin şunu belirteyim eğer iyi ve lezzetli bir puro istiyorsanız 100 doları gözden çıkarmanız şart onun dışında 10'dan fazla sipariş verdim ve hiç gümrükle veyahut ürünle bir sıkıntı yaşamadım kargolama bana 8 günde geldi.

Ne kadarlık bir sipariş vermiştiniz hocam acaba? Kargo ve gümrük ödemesi ne kadar tuttu? Kaç kez sipariş verdiniz bir de takıldığı oldu mu hiç?

SELAMÜN ALEYKÜM Almanya Düsseldörf Cigarworld Fabrikasından 1 Kutu Puro Aldım 2 Tanesini Verdim 8 Adet Kaldı Kutu İçerisinde Almak İsteyenler Var İse Mesaj Aabilirler

Hocam selamlar biraz hortlatiyorum ama sorum olacaktı. güncel almaya devam ediyor musunuz? Gümrükte eskisine nazaran sıkıntılar çıkıyor mu veya ek ücretler vs süreçle ilgili bir farklılık var mıdır hala alıyorsan. Ona göre direkt oradan alacağım sepette ödediğimiz fiyattan alınıyorsa.

Hocam selamlar biraz hortlatiyorum ama sorum olacaktı. Güncel almaya devam ediyor musunuz? Gümrükte eskisine nazaran sıkıntılar çıkıyor mu veya ek ücretler vs süreçle ilgili bir farklılık var mıdır hala alıyorsan. Ona göre direkt oradan alacağım sepette ödediğimiz fiyattan alınıyorsa.

30 euro sınırı muhabbetine takılabilirsiniz. Bir de 100 dolarlık puronun ne olduğuna bağlı. Gerçek konuşmak gerekirse 12-13 doların üstünde bir puro içmedim ve onunda üstünün pek farklı olacağını sanmam. 5 taneden sonra shipping olayına da takılabilirsiniz eskiden 20 dolar ekstra ücret çıkıyordu.

Hocam selamlar biraz hortlatiyorum ama sorum olacaktı. Güncel almaya devam ediyor musunuz? Gümrükte eskisine nazaran sıkıntılar çıkıyor mu veya ek ücretler vs süreçle ilgili bir farklılık var mıdır hala alıyorsan. Ona göre direkt oradan alacağım sepette ödediğimiz fiyattan alınıyorsa.

Selamlar Küba'ya gidip geliyoruz isteğiniz olursa yardımcı olmaya çalışırız saygılar.

Hocam araştırmalarım sonucu Toscanello'nun yerine alınabilecek bir puro Türkiye'de bulması aşırı zor denebilir. Bu purodan devam ederim artık size de teşekkür ederim.

SELAMÜN ALEYKÜM Ben yurt dışından 2 Kutu Getirdim Dostum Temin Etmek İsteyenler İstanbul Anadolu Elden Teslim Alabilir

İnstagram:keser.muhammetttt

Dosya Ekleri

• 462578271_626258576402831_5407785800943624570_n.jpg
    462578271_626258576402831_5407785800943624570_n.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 213
  • 469178693_900628925543737_7370585911113143536_n_.jpg
    469178693_900628925543737_7370585911113143536_n_.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 211

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı