Türkiye'de cinsellik neden tabu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ülkede herkesin yaşaması gereken doğal bir ihtiyaç olan cinsellik neden bırak uygulamayı konuşması bile sakıncalı yasak tabu olarak geçiyor bu bir ihtiyaç kız regl oluyor babasına anasına söyleyemiyor yahu neden böyle belki bu konuyu buraya açtım diye bile laf edenler olacak ama Türkiye'deki tecavüz ve kadın cinayeti oranlarının yüksek olma sebebi de bu.
Cahillik ve din. Başka bir olay yok.
 
Siyasete İslam vb karışıyor tabii bizim akpli kesim durur mu hiç? Gördükleri yerde laf ediyorlar. Bununla ilgili çok fazla mağara adamının Tweet'i var. Biri şöyle yazmıştı:
"Geçenlerde bir kızı markette ped alırken gördüm. Gözüne baktım belki utanır bırakır diye ama bırakmadı.
Sonra ise sünnet düğünü yapıyorlar işte Türkiye'deki y kuşağındaki bazı insanlar Z kuşağından daha düşük zeka ve medenilik seviyesine sahip oldukları için.


Bi sebebi de dediğiniz gibi PornHUB gibi sitelerin yasaklanması ama bu yine de sokakta taciz etmelerini mantıklı kılmıyor tabiki.
 
Siyasal İslam ile yönetildiğiniz için isterseniz Yahudi olun, yine de Siyasal İslam'ın etkisi altında olursunuz.
Biz siyasal islam ile yönetilmiyoruz yalnız? Cinselliğin tabu olması ile siyasal islamın çok bir bağlantısı yok kusura bakmayın.
 
Bahsettiğin şey saf dürtülerle ilgili değil, ahlakla da ilgili. Hayatında karşı cins elini tutmamasına rağmen bu bahsettiğini kırmızı çizgisi olarak gören, asla yapmayacak insanlar da var.
 
Biz siyasal islam ile yönetilmiyoruz yalnız? Cinselliğin tabu olması ile siyasal islamın çok bir bağlantısı yok kusura bakmayın.
Biraz var aslında, aslında yok ama bazı insanlar islam deyince hemen regl ayıp bir şey falan diyorlar. İnsanın cahilliğiyle alakalı biraz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı