Türkiye'de cinsellik neden tabu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trde çoğu kişi ya deist ya ateist ya agnostik kafani pcden kaldırsan görürsün zaten.Kulturle alakalı böyle olan bir grup var ama.
Git bak bakayım ateis veya deist olan kişilerin yüzde kaçı çocuk sahibi.Zaten kendini Avrupa ile kıyaslar isen anlarsın.
 
Kısaca keşke Hristiyan olsaydık çok farkli olurduk şu anda Avrupa ülkesi olurduk ve her konuda kalkınırdık kimse bana bir şey demesin İslam'dan nefret ediyorum.



Doğru olması gereken şeyler olmazsa anormal.
Ya şimdi boş boş konusuyon ABD nin dini mi var Almanya nin dini mi var devletlerin değil insanların dini olur.Bunun dışı hristiyanlik da da böyle kısıtlamalar var her semavi dinde var bu olay.
 
Tabu olmasının nedeni din sebepli, eğer bir insanın ihtiyacını yasaklarsan insan olarak var saymadığım pako, afganlar gibi oluruz. Fakat burada bölgede devriye giriyor ben sevgilim ile el ele gezerken bile bi yobaz tayfa bakıyor kafayı yersin birde kız arkadaşım büstiyer ve short giydiğinde daha vahim lakin laf attıklarına bu zamana kadar rastlamadım batı tarafında yaşıyorum, doğuyu düşünemiyorum..
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı