Türkiye'de cinsellik neden tabu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim deli misin diyorum ki öğretilsin,herkesin içinde yapılsın demiyorum sonra ne olacak 11 yaşında ki ahmet ailesi tarafından öğretilmesi gereken şeyi sınıf arkadaşından öğrenince sıkını çıkacak.
Sen haklısın kardeşim boş ver gericileri.



Hayır var gerçekten babası öğretiyor turizmde çalışıyorum ve konuşuyorum insanlarla.
Öğretiyor olabilir de çok dert edecek bir konu değil yani herkesin elinin altında internet var.Bunun dışı çok mühim bişey 11lik Ahmet'in sınıf arkadaşından öğrenip caninin sıkılması.
 
Türkiye, demokrasi puanı olarak 4.09 puana sahip.
İki yıl önceki veri. Şu an 4.35. Senin mantığına göre Türkiye’de “Siyasal İslam” 2020’den 2022’ye gittikçe azalmış. Sence bu doğru mu? Kendi attığın veri, kendi kurduğun doğru orantıyı bozuyor.
 
Ne yapsın soran çocuğa onu bunu yaptık öyle mi oldun desin. Belli bir yaşa kadar bunu bilmemeleri gayret doğal ve olması gereken şey. Aklı başında bir çocuk leyleklerin getirmediğini bilir zaten.

Olması gereken o değil bir çocul 5 6 yaşında bile olsa nasıl dünyaya geldiğini bilmeli direk cinsel ilişki ile döllenme sonucu diye anlatılmalı kardeşim.
 
Napsın soran çocuğa onu bunu yaptık öyle mi oldun desin. Belli bir yaşa kadar bunu bilmemeleri gayret doğal ve olması gereken şey. Aklı başında bir çocuk leyleklerin getirmediğini bilir zaten.
Cinsellik en az tuvalet yapmak kadar normal. Niye bilmesin?
 
Mastürbasyon yapmanın tek yolu yetişkin filmi izlemek mi 300 yıl önce yapamıyor muydu insanlar.
 
Diğer ülkelerde babası çocuğun penisini tutup bunu iyi kullan mı diyormuş anlamadım. :)
Liselerde cinsellik eğitimi veriliyor, korunmanın önemi anlatılıyor ve korunma araçlarının nasıl kullanıldığı uygulamalı şekilde öğretiliyor. Bunun dışında çocukların aileleri üzerlerinde baskı kurmuyor, 15-16 yaşında bir kızın partileyip gece 11'de eve gelmesi anormal karşılanmıyor. Bunun sonucunda insanlar daha rahat bir cinsel hayat yaşıyor, bahsettiğimiz suçlar bu insanların aklına bile gelmiyor. Geliyorsa bile ülkemizdeki vahşi vakalara göre çok daha hafif şeyler, ve nüfuslarına göre çok düşük bir oranda gerçekleşiyor.
Hocam şey 20 biraz erken değil mi?
Normal olan bu, dayatılanın aksine.
Ya şimdi boş boş konusuyon ABD nin dini mi var Almanya nin dini mi var devletlerin değil insanların dini olur.Bunun dışı hristiyanlik da da böyle kısıtlamalar var her semavi dinde var bu olay.
Kültürle doğrudan orantılı. ABD'den örnek verirsek, dindar eyaletlerde cinsel saldırı vakaları NYC, FL gibi yerlerden çok daha fazla. Bizim insanımız da bu dîni kültürle (cinselliğin sadece bir üreme aracı olduğu ve gizli saklı uygulanması gerektiği) yetiştiği için bu sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz.
Ergenliğe girildikten sonra detaylı öğretilmeli.
Burda da dinden ziyade ahlaki kod sıkıntımız var. 13-14 yaşlarında bir çocuğun kendi kararlarını almasını istemiyorlar ve çocuğa böyle şeyleri öğretmenin çocuğu saptıracağını düşünüyorlar. Asıl hatayı da burada yapıyorlar, çocuk cinselliği yanlış kaynaklardan öğreniyor ve kişiliğine bağlı olarak belki de normalde olacağından daha istekli davranıyor bu konuda.
 
Araştırmak = Cahillikten kurtulmak.

Siyasal İslam partileri.
11111.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı