Assemblyx86
Femtopat
Merhaba, güzel bir kariyer ile ve orta bir bütçe ile havacılık alanı için Türkiye'de AR-GE merkezi kurulabilir mi? Yani önce araştırma-geliştirme sonra da üretim için devlet tarafından destek verilir mi? Yani bunlar büyük paralar istiyor fakat mesela 300.000₺ ile yanında devlet desteği olur mu? Çünkü bunun arsası, binası, çalışanı vb. bir ton harcaması var. Fakat devlet destek verirse gelecekte ülkemiz için güzel işler çıkartmak istiyorum.
Şirket kurarsam gelir olarak güneş panelleri aklıma yattı. Şirketi ayakta tutmada güneş paneli tarlası yardımcı olur diye düşünüyorum. Çünkü AR-GE zamanında pek bir gelir kaynağı olmuyor. Tabi bir de güneş paneli tarlası kurmak için de devlet desteği gerekiyor.
Ya da bir başka yol önce küçük bir ofiste AR-GE çalışmaları olabilir ama yine bunun için devlet desteğini merak ediyorum.
Ne diyorsunuz? Fikirlerinizi alabilir miyim?
Şirket kurarsam gelir olarak güneş panelleri aklıma yattı. Şirketi ayakta tutmada güneş paneli tarlası yardımcı olur diye düşünüyorum. Çünkü AR-GE zamanında pek bir gelir kaynağı olmuyor. Tabi bir de güneş paneli tarlası kurmak için de devlet desteği gerekiyor.
Ya da bir başka yol önce küçük bir ofiste AR-GE çalışmaları olabilir ama yine bunun için devlet desteğini merak ediyorum.
Ne diyorsunuz? Fikirlerinizi alabilir miyim?
Son düzenleme: