Türkiye'de neden kaykay parkı yok?

Belirli şehirlerde olmasının sebebi malum Büyükşehir olmaları. Fakat kabul edelim ki kaykay kullanan sayısı az. İstanbul'da yaşayan birisi olarak kaykay kullanan insan görmüyorum desem yeridir. Kaykay parkları dahil. Kitleniz az olduğu için park yapılmıyordur. Fazla olsa bile yapılmazdı zaten.

Belirli şehirlerde olmasının sebebi malum büyükşehir olmaları. Fakat kabul edelim ki kaykay kullanan sayısı az. İstanbul'da yaşayan birisi olarak kaykay kullanan insan görmüyorum desem yeridir. Kaykay parkları dahil. Kitleniz az olduğu için park yapılmıyordur. Fazla olsa bile yapılmazdı zaten.

Balıkesir'de oturuyorum büyükşehir olmasına rağmen herhangi bir bir kaykay parkı yok ve ben maliyetini merak ediyorum ne olabilir ki yani her şehire 1-2tane yapsalar hiç olmasa ne kadar berbat bir ülkede yaşıyoruz aldıkları vergilere bak verdikleri hizmete bak yazıklar olsun.
Micrsofot ve Sony ülkemizden daha çok düşünüyor bizi rezalete bak.

Balıkesir'de oturuyorum büyükşehir olmasına rağmen herhangi bir bir kaykay parkı yok ve ben maliyetini merak ediyorum ne olabilir ki yani her şehire 1-2tane yapsalar hiç olmasa ne kadar berbat bir ülkede yaşıyoruz aldıkları vergilere bak verdikleri hizmete bak yazıklar olsun.
Buraya püskürmen iyi hoş. Minimum 1000 kişi imzası ile dilekçe verilebilir.

Türkiye'de geçici bir heves olduğu için eskiden beri belli başlı yerler dışında olmuyor. Belli bir kitle oluyor bundan şikayet eden ama onlar da 5 sene yapıp sonrasında memur hayatı yaşamaya başlıyor, yerlerine yenileri geliyor sonra yine aynısı. Yurtdışındaki gibi hobi olarak uzun süre devam eden az. Bu nedenle takibi pek olmuyordur.

Türkiye'de geçici bir heves olduğu için eskiden beri belli başlı yerler dışında olmuyor. Belli bir kitle oluyor bundan şikayet eden ama onlar da 5 sene yapıp sonrasında memur hayatı yaşamaya başlıyor, yerlerine yenileri geliyor sonra yine aynısı. Yurtdışındaki gibi hobi olarak uzun süre devam eden az. Bu nedenle takibi pek olmuyordur.

Evet haklısın ama yine de bir alan olmalı diye düşünüyorum en azından her şehirde 1tane.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı