Çikolatadam
Hectopat
Merhaba, başlıkta da göreceğiniz üzere Türkiye'nin belirli şehirleri dışında neden kaykay parkı yok? Maliyeti nedir ki bir parkın?
Belirli şehirlerde olmasının sebebi malum büyükşehir olmaları. Fakat kabul edelim ki kaykay kullanan sayısı az. İstanbul'da yaşayan birisi olarak kaykay kullanan insan görmüyorum desem yeridir. Kaykay parkları dahil. Kitleniz az olduğu için park yapılmıyordur. Fazla olsa bile yapılmazdı zaten.
Buraya püskürmen iyi hoş. Minimum 1000 kişi imzası ile dilekçe verilebilir.Balıkesir'de oturuyorum büyükşehir olmasına rağmen herhangi bir bir kaykay parkı yok ve ben maliyetini merak ediyorum ne olabilir ki yani her şehire 1-2tane yapsalar hiç olmasa ne kadar berbat bir ülkede yaşıyoruz aldıkları vergilere bak verdikleri hizmete bak yazıklar olsun.
Buraya püskürmen iyi hoş. Minimum 1000 kişi imzası ile dilekçe verilebilir.
Türkiye'de geçici bir heves olduğu için eskiden beri belli başlı yerler dışında olmuyor. Belli bir kitle oluyor bundan şikayet eden ama onlar da 5 sene yapıp sonrasında memur hayatı yaşamaya başlıyor, yerlerine yenileri geliyor sonra yine aynısı. Yurtdışındaki gibi hobi olarak uzun süre devam eden az. Bu nedenle takibi pek olmuyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.