Türkiye'de serveri olan sunucu açmak mümkün mü?

sunucu Debian, kendi bilgisayarım Arch Linux + sway.

Minecolab projesiyle Google colab üzerine Minecraft sunucusu kurulabiliyor. ngrok, playit.gg, Cloudflare argo gibi yazılımlarla da port açıp oynayabiliyorsunuz.

Onun yerine direk PC'ye kursak serveri daha mantıklı olur aslında panel için crafty-controller-4 bağlantı için ngrok kullansak yeter.
bu arada cevap için teşekkürler bir ara tekrar Linux kurmamda deneyeceğim

Attığınız projeyi daha önce görmemiştim, bayağı kullanışlı duruyor. Kullanmayı düşüneceğim.

Onun yerine direk PC'ye kursak serveri daha mantıklı olur

Konu sahibi kendi bilgisayarımda açmak istemiyorum demiş.

Attığınız projeyi daha önce görmemiştim, bayağı kullanışlı duruyor. Kullanmayı düşüneceğim.

Konu sahibi kendi bilgisayarımda açmak istemiyorum demiş.

Evet kendisi açık kaynak kodlu bir Minecraft web tabanlı sunucu yönetim panelidir ben şahsen kendi bilgisayarımda kullanıyorum Türkçe dil desteği falan var sunucu dosyalarını falan direk panelden yüklemene de izin veriyor Aternos'un paneli gibi ayn her şey var.

Hocam peki paralı olarak ucuz bri şekilde en mantıklı olan hangisi VDS falan mı yoksa saganetwork gibi sunuculardan almak mı? VDS işini pek bilmiyorum kolaysa VDS ile yaparım.

Hocam peki paralı olarak ucuz bri şekilde en mantıklı olan hangisi VDS falan mı yoksa saganetwork gibi sunuculardan almak mı? VDS işini pek bilmiyorum kolaysa VDS ile yaparım.

Merhaba,
VDS için kendi hosting firmamız mevcut. Birçok oyunda da destek sağlamaktayız. Fiyatları vs de uygun dilerseniz yardımcı olabiliriz?

Geri
Yukarı