Türkiye'de son 24 saatte 64.935 yeni COVID 19 vakası tespit edildi

Ne aşıymış be. 2 tane olsak ne olur? Ki ben 2 tane oldum 3. olmam için 1 ay beklemem gerekiyormuş. Şimdi 3. dozu daha olamadığım için suçlu muyum?

Lütfen artık 3. dozu olmayanlar yüzünden demeyin artık. Birkaç zaman sonra 4. doz olmayanlar dersiniz sonra.
Bütün aşılarımı eksizsiz oldum. Aşı ilk çıktığında aşısını olmayanlar suçlandı. Virüs yayılmaya devam etti. Dediler ki 2. dozu olmayanların suçu millet 2. dozu da oldu virüs hala yayılıyor. Şimdi de 3. doz olmayanlara atılıyor suç. 3'ü olursun 4 bahane olur. 4ü olursun 5 bahane olur. Bu böyle gider. Benzer bir durum okul mevzusunda da var. Okullar açılsın diye binlerce tweet paylaştılar. Okullar açıldı 1 dönem gittiler şimdide kapansın diyorlar. Tabi bu konuda genelleme yapmak istemiyorum en başından beri açılmasına karşı olanlar da vardı. Benim kastettiğim belirli bir sıkıntılı kitler var onlar. Adam okullar kapansın diye yüzlerde paylaşım yapmış profile girip bakıyorsun, okullar açılmadan öncede bir sürü okullar açılsın diye paylaşım yapmış. Virüsün olduğunu okula gidince mi fark ediyor bunlar anlamıyorum. Hele virüs diye bir şey yok olsa bana bulaşırdı diyenlere bir şey demiyorum.
Yani uzun lafın kısası gerçekten bu virüsü tamamen tedavi edebilecek bir ilaç çıkmadığı sürece bu böyle yayılmaya devam eder ve duracağını sanmıyorum. Çünkü çok fazla sorumsuz insan var.
 
@ZCPS21, erken seçime ne kadar gidilmeyecek dense de bu haziran erken seçim olacak bence. Öyle hissediyorum.

Bende öyle düşünüyorum çünkü yanlış ekoni ve dış siyaset politikaları izleniyor.
Bir de birisi "yaz aylarında maaş zammı düşünülebilir" gibi bir şey söylemişti.
 
Aşı olmasan da korona oluyorsun olsan da korona oluyorsun.

Hafif atlatmaya yarıyor. Kişi bunu istemiyorsa seni ilgilendirmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün soğuk yüzünden mecburen gideceğim yere yürümedim ve otobüs kullandım. Hem gidişte hem de dönüşte şoför maskesizdi. Dönüşteki şoför maskesiz bir şekilde bağıra bağıra telefonla konuşuyordu hatta. Şimdi uyarsam kavga çıkacak, hiç gerek yok. Bu sayılar bize müstehak.
 
Aşı olmasan da korona oluyorsun olsan da korona oluyorsun.

Hafif atlatmaya yarıyor. Kişi bunu istemiyorsa seni ilgilendirmez.

Açıkçası bugüne kadar bildiğim kadarıyla korona olmadım hiç (test yapmadığımdan bilmiyorum) ama 2 doz BioNTech aşı olmuştum. Bilmiyorum belki bağlantısı vardır ama çoğu çevremdekiler oldu ama bende olmamıştı. Neyse şom ağzımı açmayayım. Üniversite ortamı bir de sınıflar tenefüste havalandırılmasına rağmen nefes almak zorlaşıyor iyice. O yüzden maskeyi mecburen çıkartıyorum. Aman Allah nazarlardan korusun.
 

Geri
Yukarı