- Makaleler
- 3
Ya bunlar yüzünden arttırmasalar. Önerin oyunda depo yapalım.
Gözünü seveyim denemeyin öyle farkederlerse oyunlara da zam gelir.İş birliği yapalım mı?
30€ oyun mesela burada 30 TL. Sen bana 60 TL yolla (8~9€) sana 30€ oyun yollayayım.![]()
Türkiye'den alınan oyun sadece Türkiye'de kullanılır. Bölge kısıtlaması var.
Hile güzelmiş.Hayir öyle olmamasi lazim @Handsome Reis 'e ait bir hesap satin aldim ve Almanya'da kullaniyorum yedek hesap olarak, hesap surada yani![]()
Hesap farklı. Bahsettiğim olay; Türkiye'den bir oyun alıp gift olarak yollamak. Hesap olarak kullanmada bir sıkıntı olmaz.Hayir öyle olmamasi lazim @Handsome Reis 'e ait bir hesap satin aldim ve Almanya'da kullaniyorum yedek hesap olarak, hesap surada yani![]()
O olmuyor iste. Mesela Almanya'dan oyun Türkiye'ye yollaniyor ama Türkiye'den oyun Almanya'ya yollanmiyor kur farkindan dolayi. Denedim yani.Hesap farklı. Bahsettiğim olay; Türkiye'den bir oyun alıp gift olarak yollamak.
Vallahi yedek hesap oldugu icin sikinti yok, cheat denemeleri falan yapiyorumAyrıca hesaba baktım da VAC yasaklanması var![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.