Türkiye'de Z kuşağının nüfus istatistiklerine nereden ulaşılır?

Ampuller, "ilk oy ilk heyecan" projesi adı altinda Z kusagi secmenlerinin ebeveynleri ile temasa gececek, sandiklarda eşlik etme durumu soz konusu.
Heyecan adı altında "beyin yikama" projesi ile Z mensuplarinin tahminimce %20'si aile baskısından dolayi oy vermek istemese bile verir diye düşünüyorum.
25 yaş alti oy veremez açıklaması gelirse bu hükümetten, sahsen sasirmam.

Tamamen aile baskısı kurdurtmak için. Neyse ki kapalı oy veriyoruz.
 
@420_T 2023'te kurtuluyor muyuz, kurtulmuyor muyuz ona bakacak sanırım.

Bulursan öyle bir istatistik veri burada paylaş. Bizimde geleceğimizi bilmeye hakkımız var.

Bir ödev için de olabilir tahminimce. Öyle bir şeyse sokağa çıkıp 10 kişi veya 100 kişi çevirin. Öyle bir veri kullanabilirsiniz.
Koyunların çocukları 1 milyon desek . Güzel güzel .
 
Bu arada Youtube'da Tüylü Mikrofon var, Z kusagi roportajlarini izle, ortalamayı yakalarsın.
Hocam bu arada Tüylü Mikrofon trolldür. Röportajların gerçek olduğuna inanmıyorum bu çeşit kanalların. Bir videosunda halka "Kadir Mısıroğlu'nu seviyor musunuz" diye soruyordu. Fesli bir adam nefret ederken saçı rengarenk, onu sevecek son kişi olan bir abla "iyi bir tarihçi" diyordu.😀
 
Boş durmayin. Siz de ailelerinize baski yapın. Ülkenin geleceği size bağlı.

Muhalefeti savununca dinsiz oluyoruz hocam. Bu ülkenin aile yapısı siyaset/dini tartışmalar için kapalı. Ailemle hiç siyaset konularına girmiyorum. Kendimi seçim gününe hazırlıyorum.
 
Koyunların çocukları 1 milyon desek. Güzel, güzel.
Ben de koyun çocuğuyum, gunumuzde imam cocuklari bile muhalefet, hatta ateist/deist oluyor. Bu ülke de siyasî partiler dine ve karakterlere bağlı olmuş.

Muhalefeti savununca dinsiz oluyoruz hocam. Bu ülkenin aile yapısı siyaset/dini tartışmalar için kapalı. Ailemle hiç siyaset konularına girmiyorum. Kendimi seçim gününe hazırlıyorum.
Doğru olanı yapıyorsun. Bence de ailenle hiç girme bu konulara. Ben girdim aram bozuk. Ateist olmama bağlıyorlar bu konuyu, ortak özellikleri. 😃
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı