Türkiye'deki pahalılık

Benim bildiğim öğrenciler haksız atamaya karşı çıkıyorlardı haklı olarak. Sonra birileri Kabe resmini yere atmış yanlış bilmiyorsam. Gerçi onlar öğrenci değil bence ama. Ne dediler ki öğrencilere? Haklarını korudukları için yine mi terörist dediler?
Evet öğrenciler haklı olarak protesto ediyorlardı rektörü. Hatta protesto bile denmez, çizgiyi aşmadan tepkilerini getiriyorlardı. Açıkçası 'Kabe resmini yere atmışlar' haberi ne kadar doğru bilmiyorum, kendimde doğruluğuna güvenmiyorum. Çok girmeyeceğim bu kısma ama zaten ne zaman haklı bir protesto olsa direk bir şey bulup haklı tarafı bastırmaya çalışıyorlar. Fakat dediğim gibi doğruluğunu bilmiyorum, o yüzden yorum yapamayacağım.

Sonrasında da dediğim gibi bunları fırsat bilen 3-5 çakal çıkıp polise taş vs. atıp saldırmaya başladı, olay da buraya kadar geldi. Öğrenci değil bu arada onlar, altını çize çize söylüyorum.

Son düzenleme:
Evet öğrenciler haklı olarak protesto ediyorlardı rektörü. Hatta protesto bile denmez, çizgiyi aşmadan tepkilerini getiriyorlardı. Açıkçası 'Kabe resmini yere atmışlar' haberi ne kadar doğru bilmiyorum, kendimde doğruluğuna güvenmiyorum. Çok girmeyeceğim bu kısma ama zaten ne zaman haklı bir protesto olsa direk bir şey bulup haklı tarafı bastırmaya çalışıyorlar. Fakat dediğim gibi doğruluğunu bilmiyorum, o yüzden yorum yapamayacağım.

Sonrasında da dediğim gibi bunları fırsat bilen 3-5 çakal çıkıp polise taş vs. atıp saldırmaya başladı, olay da buraya kadar geldi. Öğrenci değil bu arada onlar, altını çize çize söylüyorum.
Öğrencilerin haklı protestoları çok yanlış yerlere kaydı maalesef. İşin içine öğrenci olmayan kişiler girdi dediğiniz gibi bunu fırsat bilen medya ise tüm öğrencileri karalamaya çalıştı. Yine de polisin öğrencilere bu seviyede şiddet uygulaması oldukça yanlış. Bakın şiddet diyorum 1 kişiyi yere yatırıp tekmelemeleri mi desem yoksa bir öğrenci arkadaşımızı yerde sürüklemeleri mi desem yoksa bir öğrenci arkadaşımızın dişini kırmaları mı desem hangisini desem emin olmadım.

Öğrencilerin haklı protestoları çok yanlış yerlere kaydı maalesef. İşin içine öğrenci olmayan kişiler girdi dediğiniz gibi bunu fırsat bilen medya ise tüm öğrencileri karalamaya çalıştı. Yine de polisin öğrencilere bu seviyede şiddet uygulaması oldukça yanlış. Bakın şiddet diyorum 1 kişiyi yere yatırıp tekmelemeleri mi desem yoksa bir öğrenci arkadaşımızı yerde sürüklemeleri mi desem yoksa bir öğrenci arkadaşımızın dişini kırmaları mı desem hangisini desem emin olmadım.
Konu nereden nereye geldi :)

''Polisin görevi halkı korumaktır, iktidarı değil.''

Fransa'da benzine 4 kuruş zam yapıldı diye halk sokağa dökülmüştü. Bizim burada açılan delik kafamızdan büyük olduğu için etrafı bile görememeye başladık.
Bizim halk aşırı "buna da şükür" kafasında. İnsanlar hakkını istemiyor, olanlara razı oluyor. Mesela bir tünel mi yapıldı, hemen "Allah sizden razı olsun" diyorlar. Adamların işi bu söke söke yapmak zorunda zaten niye teşekkür ediyoruz ki? Ülkenin başında isen halkın refahını yükseltmek zaten senin sorumluluğun. Siz hiç bir çocuk sınavdan yüksek aldı diye teşekkür eden aile gördünüz mü? Görmediniz çünkü bu çocuğun sorumluluğu.

Çok haklısınız, denecek çok şey var aslında ama başımız belaya girebilir. Bu ülkeden ben umudumu zaten kestim, bir cacık olmaz buradan. Bu iktidar gitse yerine başkası gelse yine düzelmez. Bir Avrupa ülkesi olamaz. Geçmişte neymiş ki şuan ne olsun?

Gerçekten bir öğrenci olarak iyi bir işim olsa da çok dar gelirim olcağını ve gelecekte bunun beni kötü etkileyeceğini düşünüyorum, devlet geleceği güvence altına almalı ama bana kalırsa şu anda geleceğimiz karartılıyor, tek zengin olanların geleceği parlak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı