Türkiye'den ABD'ye F-16 resti: Bizi kısıtlayan anlaşmaya imza atmayız

Herkesin kendi canı kıymetlidir. Ben ittifaklara inanmıyorum. Putin yada tarihin bir dönemin de bir başkası bir ülkeye nükleer attı diye, başkaları kendilerini feda etmeyecektir. Olan Ukrayna ve çevresine olur tahminen. Kısaca Ukraynalılar öldü diye ABD kendini riske atıp 1200 nükleer füzeli Ruslara saldırmaz. Hatta bir NATO ülkesi doğrudan yok olsa yine karışmazlar.

Bakınız: Türkiye

Zaten kendileri yok olmamızı istiyor....

Hayırlısı olsun :) Savaş, insan ölümleri berbat olsa da yıllardır ölen, sürünen Afgan, Iraklı Suriyelilere batılıların muamelesini gördükten sonra fazla da umursamıyorum. Avrupa'nın bizzat yok olmasından duyacağım tek rahatsızlık bazı kaliteli firmaların yok olmasıdır... Böyle de ruh hastası bir hale getirdi şartlar beni...
 
Elimizde ki mühimmatlar uyumlu değil ve hiçbir yedek parça bulunmayacak elimizde Rus uçakları için, her parçayı Rusya'dan almak için yıllarca bekleyeceğiz ve Rus uçakları sandığımız kadar iyi değil maalesef. Su 57'den hala 4 adet var ve hiçbiri savaşa uygun değil prototip ayrıca Rusların Ukrayna'da başarısızlığını görürsen Rusya'dan askeri anlamda uzak durmamız gerek bir şey almamamız gerek.
Bu Ruslara 100 tane nükleer bomba versen yine bir şekilde savaşı kaybederler.
 

Geri
Yukarı