Türkiye'nin Durumu

Öyle demeyin. Reyis boş durmuyor. Yol yaptı. Köprü yaptı. Adam daha yaranmak için ne yapsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Afrika'ya yardımmış mış mış... Bizim gençlerimiz sırf sevdiğiniz siyasetçiler yüzünden siyasetçi oldu be, 14 yaşında ki çocukların siyasetle ne alakası olabilir? Ancak var, çünkü herkes farkında durumun. Gelecek kaygısı yaşanıyor bu ülkede, vasıfsız üniversiteler açtık, gençlerin çoğu işsiz. İnsanlar çalışsa bile neye çalıştığını bile bilmiyor. Eskiden memurlar ev alırdı, şimdi bak ne alıyorlar...
:D dostum dostum kulağın çınlasın. 1. ben siyasetçileri sevmem, parti de tutmam. 2. Afrika' ya, Libya' ya, Suriye' ye yardım yapılmıyor mu ondan bahsettim seni kudurtan ne? benim rızkım azalsın oradaki aç insanlara gitsin sıkıntı yok ama cebim param görsün. 3. Biz de biliyoruz ekonomik, refah, eğitim durumunu tekrar söylemene gerek yoktu. Tartışmak istersen buyur ama ağzını bozarsan sırf yüreğim rahat şekilde banımı yerim. O cesarette sende yok.
 
:D dostum dostum kulağın çınlasın. 1. ben siyasetçileri sevmem, parti de tutmam. 2. Afrika' ya, Libya' ya, Suriye' ye yardım yapılmıyor mu ondan bahsettim seni kudurtan ne? benim rızkım azalsın oradaki aç insanlara gitsin sıkıntı yok ama cebim param görsün. 3. Biz de biliyoruz ekonomik, refah, eğitim durumunu tekrar söylemene gerek yoktu. Tartışmak istersen buyur.
Yardımına koştuğumuz ülkelerin olası bir savaşta bize karşı düşman olacağı gerçeği. Yaşandı bile 4-5 ay önce. :)
 

Geri
Yukarı