Türkiye'nin durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet belki iktidarınızın değişmemesi işime geliyor olabilir, ben de onun için ona oy atıyorum ama durum gerçekten bayağı kötü. Türkiye'deki sevdiklerimi düşünüyorum bir yandan, gönlüm el vermiyor tekrar
ona oy atmaya. Bu sefer atmayacağım gibi duruyor zaten ama siz neden bir önlem almıyorsunuz bu duruma karşı Türkiye'de yaşayan Türkler olarak?
Aslında önlem alacağız da ülkeye dair hiç fikri olmayan insanlar Almanya'dan oy veriyor, onlarla zor mücadele ediyoruz.
 
1652899343084.png

GTX 1650 Sli sistemi 230Euroya sıfıra nerden buldun bakalım ? :D
 
Ben zaten ülkendeki ekonomik sıkıntının farkındayım akpden de ömrüm boyunca nefret ettim. Gurbetçilerin oyuyla kazanmıyor başınızdaki şahıs, ekonomik sıkıntı çekmesine rağmen hala ona verenler sayesinde kazanıyor.
1.5 milyon gurbetçi oy kullanıyor. Bu kadarını Erdoğan'ın oylarından çıkarırsak %50 barajı zorlanıyor. Bence bilmediğiniz konulara burnunuzu sokmayın ve oy kullanmayın.
 
Yazılım mühendisleri format atamıyor mu yani? 🤣
Bazıları atabiliyor bazıları atamıyor tamamen ilgi alanına bağlı? Ben bu konunun üzerine daha önce hiç düşmedim ve böyle bir ihtiyacım da hiçbir zaman olmadı. Bilgisayar mühendisi veya bilgisayarcı ile karıştırmayın bizi. Konudan bağımsız şekilde profilime inecek kadar aciz insanlarsınız. Yazık, ben o şahsa oy atmaya devam edeyim bari de tatilimi yaşayayım.
Format atmayı bilmiyorsun, almanyada nasıl olduğumu kanıtlayacağım gibi saçma sorular soruyorsun. Sadece bir tane alışveriş faturası falan at.
mceclip1.png Buyur kardeşim de konumuzla ne alakası var?
Her şeyi geçtim troll konu zaten de. Dünyadaki en iyi yazılımcılarından birisin ve bilgisayarın o mu? Düzgün sallayın en azından arkadaş :D.
İşlerimi Macbook'umdan hallediyorum. Bu bilgisayarı konuda belirttiğim gibi 4 yıl önce Almanya'ya yeni geldiğimde 230 Euro'ya aldım. Konu neye göre troll oldu? Sırf birilerine oy attığım için mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı