Türkiye'nin ekonomisi eninde sonunda düzelir mi?

İnşallah ya. Yani beklentim elbette bir Amerika olmak değil. Paramızın değerli olması. Bana göre dolar 4 tl bandında iken gayet güzeldi o zamanlar..
Amerika da zamanında atılan dorğu adımlar sayesinde zenginleşti, şu anda da kötüye gidiyor.
 
Bence biz halk olarak düzelmeye başlarsak sadece ekonomi değil diğer her şey düzelmeye başlar.
Evet. Benim şahsi görüşüm -genel itibariyle- çok cahil bir toplumumuz var.

Darbe girişiminden sonra Türkiye de kötüye giderken kötüsü bile çok iyiydi 😂
Kısa sürede Amerika'nın o kadar kötü olmasına hiç olanak vermiyorum ya. Onlar o kadar kötü olursa bizim halimiz bi sıkıntı gibi :D
 
Kısa sürede Amerika'nın o kadar kötü olmasına hiç olanak vermiyorum ya. Onlar o kadar kötü olursa bizim halimiz bi sıkıntı gibi :D
Bir açıdan baktığında öyle, Amerika'nın alabileceği en kötü hal bile ortalama Türkiye'nin en iyi halinden de daha iyi olur çünkü insanları tüketmeye devam ederse bile özel sektörleri çok gelişmiş durumda. Bizim ülkemizde şu anda özel sektöre destek olmak yerine devlet kendini özel sektörlerle yarışa sokup onları domine ediyor. Diğer yandan da bizim ülkemizde yeteri kadar tasarruf yapılmıyor, boş yere yanan ampulü kimse söndürmüyor.
 
Çok zor, şuan bile ekonomi iyi gitmeye başlasa bundan 30 - 40 yıl sonra ülke zengin ve stabil bir ekonomiye sahip olur, bu kadar mülteci ve faiz düşmesi ile imkansız diyorum ben.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı