Türkiye'nin en büyük otelinde bursum kabul oldu!

ardalaviista

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2021
Mesajlar
511
Çözümler
1
Yer
Yalova
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Resepsiyonist
İyi forumlar hepimize. Mutluluğumu paylaşmak için bu konuyu açmak istedim doğrusu. Antalya'daki "Selectum Luxury Resort" oteline bursum kabul oldu arkadaşlar 😀. Otel Luxary bir otel olduğu için Türkiye'de verilemeyen bir hizmet sunuyor. Bildiğiniz gibi her ay burs alacağım ve bu yaz staja oraya gideceğim. Mezuniyete kadar devam eden burs sonucu, mezuniyet sonrası orada kalıcı olarak resepsiyonist bölümünde çalışma imkanım olacak. Belki durumlar değişir ön büroda başka bölümden başlarım ama yine de yükselirim kademe kademe. Ön büro müdürü olmak ilk hedefim doğrusu 😀. Sormak istediğiniz bir konu varsa yazın lütfen. Size otelin 2 3 fotoğrafını bırakıyorum. Kendimin buralara ulaştığımı görmek beni daha çok gaza getiriyor cidden başarabileceğimi öğrendim. Babam çok gururlandı onu mutlu görmek bana yetti diyebilirim. Beni daha yüksek yerlerde görmesine izin vereceğim. Belki seneler sonra bu konuya karşılık veririm o kademeye ulaştığımda. Fotoğraflar ektedir.

selectum 1.jpg


selectum-luxury-resort-genel-26977795.jpg


01.jpg
 
Son düzenleme:
İyi forumlar hepimize. Mutluluğumu paylaşmak için bu konuyu açmak istedim doğrusu. Antalya'daki "selectum luxury resort" oteline bursum kabul oldu arkadaşlar 😀. Otel luxary bir otel olduğu için Türkiye'de verilemeyen bir hizmet sunuyor. Bildiğiniz gibi her ay burs alacağım ve bu yaz staja oraya gideceğim. Mezuniyete kadar devam eden burs sonucu, mezuniyet sonrası orada kalıcı olarak resepsiyonist bölümünde çalışma imkanım olacak. Belki durumlar değişir ön büroda başka bölümden başlarım ama yine de yükselirim kademe kademe. Ön büro müdürü olmak ilk hedefim doğrusu 😀. Sormak istediğiniz bir konu varsa yazın lütfen. Size otelin 2 3 fotoğrafını bırakıyorum. Kendimin buralara ulaştığımı görmek beni daha çok gaza getiriyor cidden başarabileceğimi öğrendim. Babam çok gururlandı onu mutlu görmek bana yetti diyebilirim. Beni daha yüksek yerlerde görmesine izin vereceğim. Belki seneler sonra bu konuya karşılık veririm o kademeye ulaştığımda. Fotoğraflar ektedir.

Eki Görüntüle 1274093

Eki Görüntüle 1274094

Eki Görüntüle 1274096

Çok sevindim senin adına.
 
Hocam bana 1 haftalık tatil ayarlarsın o zaman. (Kız da olursa güzel olur.)
Onu yapmak için senelik personel olmak gerekir hocam ama sözüm sözdür, kızı da yanınızda bilin o iş de bende😀.
Hocam lise sonrası mı üniversite sonrası mı bu? Merakımdan soruyorum.

Lise bitiminde son defa staja gideceğim burs aldığım otele. Sonrasında mezun olana kadar burs veriyor. Mezuniyet sonrası personel olarak giriyorum otel de şart kılıyor tam istediğim gibi 😀.
 

Geri
Yukarı