Türkiye'nin en büyük otelinde bursum kabul oldu!

Turizm okuyan doktor mu olacak hocam? Ve bahse varım bir doktordan daha rahat koşullarda çalışır.

Resepsiyonist kadar rahat ve eğlenceli iş yoktur benim için doğrusu. Siz de haklısınız Turizm okuyan kişi bu ülkenin her yılında aynı konuma rahatlıkla gelebilir.
 
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Laflarımı üzerine alınma ama;

İnsanların hayallerini dahi daralttılar ülkede. Pırıl pırıl bir gencin en büyük hayali otelde bir memuriyet olmamalı. Öncelikli daha yüksek hedefleri için çabalamalıyken bu tip işlere mahkum bırakanlar utansın.

Sıradan kıytırık bir otel olsa size katılırdım hocam fakat Türkiye'deki en büyük otellerinden birisinden bahsediyoruz. Hafife alınacak hiç bir tarafı yok.
 
Başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim. Benim bu güzel haberi aldığımdan sonra şansın olmadığına inanmaya başladım hocam. Kendimi kanıtlayamasaydım kötü bir otele de düşebilirdim ki yaşanmadı neyse ki öyle bir durum. Cidden çok teşekkürler.
 
Sıradan kıytırık bir otel olsa size katılırdım hocam fakat Türkiye'deki en büyük otellerinden birisinden bahsediyoruz. Hafife alınacak hiçbir tarafı yok.

Evet hocam ATG grubunun yeni açılan otelidir. Bu otelden bizimle tek tek konuşmaya okula ve uygulama otelimize gelmişlerdi. Otel 2019'da açılmış ve şu an Türkiye'deki en lüks ve kaliteli otel olarak onaylanmış. Şöyle bir ayrıntısı var; Otelin lojmanında havuzu ve ayrı ayrı otel odaları gibi lojman odaları var. Cidden kusursuz bana göre 😀.
Neden turizm okuma düşüncesini bir anda aklıma soktunuz?
Adınıza çok sevindim gerçekten.

Hocam iyi fikir fakat okula göre değişir gerçekten. İstanbul'da bulamayacağım fırsatı Yalova'dan bulmak cidden şaşırtıcı. Yalova'daki Turizm lisesinin Uluslararası ödülleri ve Avrupa Birliği ile anlaşması bulunuyor. (İstanbul'daki Turizmden Yalova'daki Turizm Lisesine girdim.)
 
Hocam iyi fikir fakat okula göre değişir gerçekten. İstanbul'da bulamayacağım fırsatı Yalova'dan bulmak cidden şaşırtıcı. Yalova'daki turizm lisesinin uluslararası ödülleri ve Avrupa Birliği ile anlaşması bulunuyor. (İstanbul'daki turizmden Yalova'daki turizm lisesine girdim.)

Kaç yaşındasınız? Hayırlı olsun bu arada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı