Türkiye'nin neyi eksik?

Her şeyi yapmak için yapıyorlar.
Asla sorumluluk duyguları, mesleği ciddi bir şekilde icra etme olayı kimsede bulunmuyor.
 
Tüm söylediklerinizle hemfikiriz ancak laik olunamaması eksiklik mi?
Fazlasıyla eksiklik, din ayağına milleti sömürüyorlar. Din ile devlet işlerinin karıştırıldığı ülkelerin halini görüyoruz. Konserler dine uygun olmaması gereği ile iptal ediliyor. Okullarda verilen derslere müdahale ediliyor. Din Kültürü dersi İslam ve Arap kültürü üzerine kurulu. Diyanet yetkililerin arabalarına ve plakasına bakın. Tarikatlar ve cemaatler sürekli polisle atışıp polisi kötülüyorlar. Furkan vakfını gördük zamanında. Ben tarikat değil, terörizm diyorum.
 
Fazlasıyla eksiklik, din ayağına milleti sömürüyorlar. Din ile devlet işlerinin karıştırıldığı ülkelerin halini görüyoruz. Konserler dine uygun olmaması gereği ile iptal ediliyor. Okullarda verilen derslere müdahale ediliyor. Din kültürü dersi İslam ve Arap kültürü üzerine kurulu. Diyanet yetkililerin arabalarına ve plakasına bakın. Tarikatlar ve cemaatler sürekli polisle atışıp polisi kötülüyorlar. Furkan vakfını gördük zamanında. Ben tarikat değil, terörizm diyorum.

Kısaca örnek verilecek olursa "onların dolarları varsa bizim allahımız var" sözü örnek olarak verilir ekonomi ve siyasetin dışında bomboş bir söz dini sömürmek başka bir şey değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı