Türkiye'nin vergi sorunu ve acı gerçekler

Kardeşim insanlar korkusundan çıkıp ta bir şey diyemiyor anında fetöcü bilmem ne diye yargılanıp suçlu bulunuyorlar. Bunlar olduktan sonra bana oylarda sahtekarlık yok kafası yaşatma.
Afedersiniz, yaşınız kaç ve herhangi bir işte çalışıyor musunuz? Meraktan soruyorum yanlış anlamayın.
 
Boş verin, arkadaşın yaşının 12 sayısının üstünde olma ihtimali milyarda bir. @401146 arkadaşın foto Einstein ama sizden zeki. Kendisinin din, siyaset tartışma konularına bakmanızı öneririm.
 
Devri bitince Turkiye de kalamaz. Gemiyle kacan atalarinin izinden gidecek.
 
Boş verin, arkadaşın yaşının 12 sayısının üstünde olma ihtimali milyarda bir. @401146 arkadaşın foto Einstein ama sizden zeki. Kendisinin din, siyaset tartışma konularına bakmanızı öneririm.
Yaşınız 13 galiba. Klasik 12 yaşındakileri küçümseyen 2008 tayfa
 
Devri bittiği gibi Rize'de villasında yaşamaya devam eder.

Bu dediginiz tüm siyasetciler icin gecerli. Adamlar emekli olunca ömür boyu esek gibi calismis birinden daha fazla maas alacaklar. Allah askina söyleyin. Devlet Bahceli denen adamin su an bu ülkeye ne gibi bir faydasi var da 25 bin TL gibi bir maas aliyor? Bu rakam ne demek? Brüt asgari ücretin yaklasik 9 kati maas demek. Bu rakam Fransa'da 4, Almanya'da ise 6 kati.

Buna ragmen hic utanmadan 22 bin TL alan siyasetcilerin gecinemedigini söyleyen terbiyesizler var. Adamlar toplu ulasim araciyla Meclis'e geliyormus. Ne kadar acikli, degil mi? Cok üzücü cidden.

Türk halkinin artik bu kan emici vampirlerden kurtulmasi gerekiyor. Meclis'e gercek anlamda halki temsil eden, kendi cebini düsündügü kadar vatandasin cebini, refahini ve gelecegini düsünen siyasetciler girmeli. Zenginligine zenginlik katan, fakir edebiyati yapip cebini dolduran sahtekarlara ihtiyacimiz yok.
 
Yıllardır size laf bulmaktan bıktım, usandım. Bakın işinize, yeter artık! Neymiş sorgulayacakmışız, önce Vatan'ı sevmeyi ve korumayı öğrenin!

Vatan'ı yönetenler bizi seviyor mu? Bir otur düşün?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…