Türkiye'ye girişlerinde PCR testi talep edilmeyecektir

Kültür ve Turizm Bakanlığının tweeti sonrası "Ben aşılandım" başlığını görünce, Milli bayrak taşıyıcımızdan konuyu özetleyecek bir güzel haberi de (!) ben vermek istiyorum. Gerek var mı bu kadar sizce? Bizden PCR, antijen vs. istemeyen ülke yok! Onu geçtim ülkeler kendi vatandaşları dışında kimseyi kabul etmiyor!

Kaynak: https://www.turkishairlines.com/tr-int/duyurular/coronavirus-salgini/seyahat-kisitlamalari/
  • 17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren Hong Kong, Çin, Vietnam, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Tayland, Güney Kore, İsrail, Japonya, Birleşik Krallık, Letonya, Lüksemburg, Ukrayna ve Estonya’dan Türkiye’ye gelen kişilerin Türkiye'ye girişlerinde PCR testi talep edilmeyecektir.
 
Gerçekten aklım almıyor. Evet ülkeye döviz lazım, paraya da ihtiyacımız var, esnafında durumu kötü anlayabiliyorum. Ama bu nedir arkadaş? Hastalıklı birçok ülkeyi kabul ediyoruz ne gerek var? Yaptırsın testini gelsin gelecekse. Ödeyeceği rakam 30USD. Antalya şimdiden Rus'larla dolmuş durumda. Türk vatandaşı olarak nereye gidebilirsiniz deneyin bakalım. Pasaportunuz bordo, yeşil, gri farketmez. Kaç ülke hangi şartlarda sizi kabul edecek? Şartlarını kenara bıraktım, kabul etmiyorlar.
 
IMG_20210507_194053.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı