Türkiye'ye hangi kanunların gelmesini isterdiniz?

Çocuk yapmak isteyen insanlara zorunlu olarak çocuk yapabilir ruhsatı alma kanununun gelmesini isterdim. Bir çift çocuk yapacaksa önce psikolojik olarak uzun bir süre incelenmeli, her yönüyle bir araştırma yapılmalı ondan sonra bu çift çocuk yapabilir ruhsatı verilmeli. Ruhsatı olmadan çocuk yapanlara da çok ağır yaptırım ve cezalar uygulanmalı.
 
Amacını tamamlayan gruplara üye olan herkes bilimsel deneylerde kullanılsın ve insanlığa katkı sağlasın.
Örnek: Feministler, Maskülistler ve LGBT üyeleri.

Zaten amacını tamamlamış bir gruba niye üye oluyorsun? Adalet için mi? Mahkemelerde bütün hakların eşit zaten. Sana şiddet mi var ve mahkeme yetersiz mi? O zaman gidelim adalet sistemi yetersiz diye birlikte ses çıkartalım. Ne diye artık insanları bölmekten başka amacı olmayan gruplara üye oluyorlar anlamıyorum. Kendinden olmayan herkese "... düşmanı!" Diyorlar bir de. Garip.
 
Devlet aleyhinde konuşanı asarsa? Devlet tüm bu şartları rahatça sağlayabilir.
O şekil suçlar değil. Kusura bakmayın yazmamışım. Kastettiğim suçlar; taciz, istismar, hırsızlık, vs.
@Beypazarı Maden Suyu kişisinin dediği gibi devlet bir takım kişilerin idam edilmesi için tüm şartları sağlayabilir.
@Beypazarı Maden Suyu 'na dediğim gibi her suç için değil. Taciz, istismar, hırsızlık vs.
Ayrıca Devletin bu konularda çok daha fazla titiz olması gerekir. Bir insanın suçsuz yere vebalini almayı göze alamaz. Alsa bile bu vebali ödeyemez.
 
İdam cezasının gelmesi caydırıcı olacaktır. Kadın cinayetlerinin durmasını istiyorsak çözüm bu. Hapis işe yaramıyor, kimse korkmuyor. Ayrıca, tehlikeli deneylerde kullanılması acımasızlık olur. İşkence çok iğrenç bir şey. İdam gelse yeterli katillere.
 
Evet arkadaşlar, siz Türkiye'ye ne gibi kanunlar gelmesini isterdiniz ve neden? Ben tecavüzcü, tacizci, terörist gibi kalleş insanların tıp, askeri gibi şeyler de riskli denemeler, deneyler üzerinde kullanılmasını isterdim, yani hedef tahtası, denek gibi kullanılmasını isterdim. En azından ölmeden önce bir işe yararlar. :)
İdam.
 

Geri
Yukarı