Türkiye'ye şeriat gelir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçki markalarının sosyal medya üzerinden takip edilememesi, 22-23 saatleri sonrası alkol satışının yasaklanması şüphe uyandırıyor. Alkol yasakları daha başlangıç her şey için.

Yeniden Refah zina yasağı getirmeyi planlıyor ve vekil sayısına bakacak olursak muhtemelen gelecek. Zina yasağı, konser yasağı ve içki yasağının hangi kapıya açıldığı belli.
 
Şeriat gelse bile misal alınacak nokta İran değil, yine 1928'den önceki Türkiye olacaktır. Zira İran başkaydı biz başkaydık. Gelir mi derseniz, bilemiyorum, halk buna uygun değil.
 
Gelmez. Gelse bile arkamızda 25 milyon insan var daha. Merak etmeyin yalnız değilsiniz.
 
Şeriat gelse (Allah'ın izniyle dediğime benzer bir şekilde gelmeyecek) bile insan yapımı olacak. Şu ana kadar dinimizin insan eliyle değiştirildiği, mezheplere bölündüğü, Kur'an'ın asıl hükümlerinin unutulduğu, çevirilerde kadının erkeksi bir algıya mahkum edildiği gibi...


Gidip YouTube'daki kanallardan bilgi alıyorsanız beğenmedim atmayın bana. 🙄
Beğenmedim atanlar neyi beğenmemiş yazsalar ya? 🙄
 
Dinimizde ülke yönetim şekli şeriatdır ve kuralları bellidir bunlara uymakda zorundayız yok öğrenmişsiniz dinde zorlama yoktur vardır kardeşim bir insana silah zoruyla dine sokamazsın fakat o insan için allahımız şart koşuyor yani bunun cezası öbür tarafta zaten görülücek ayrıca şeriatı kabul etmemek dinimizdeki yeri için şöyle bir şey buldum buyurun okuyun.

Senin dininden bana ne kardeşim yallah arabistana.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı