Türkiye'ye şeriat gelir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kemal Kılıçdaroğlu aday olmasaydı bile AKP seçmeni Erdoğan'ı kafasına "son peygamber" olarak yerleştirdiği için hiçbir aday iktidar seçmeninden oy alamazdı aday atıyorum Mansur Yavaş olsa malum medya gücü ve gazetelerin ve ne kadar gazeteci oldukları tartışmaya açık kesim tarafından "reis'i mi satacaksınız?" propagandası ve algısı dönerdi seçime 1 ay kala yapılmaya başlanırdı bu tıpkı Kemal beye yapılan ve mitinglerde gösterilerek bunlar terörist dediler ya hatırlayacaksınız aynısını türlü türlü iftira ve ayak oyunlarıyla mansur başkana da yaparlar ve sandıkta 2 kişinin resmini gördüklerinde gerisini siz zaten tahmin edersiniz AKP seçmeni çıkarcıdır "bana dokunmayan yılan" hesabı güder o mantıkla oy kullanır hareket ederler ayrıca iddia ediyorum AKP seçmeni radikal aşırı sağcı bir seçmen kitlesi haşa karşısına cumhurbaşkanlığı muhalefet adayı olarak Allah bile gösterilse gider Erdoğan'ı seçer AKP seçmeni muhalefetin kendilerine söylediği hiçbir şeye inanmaz Erdoğan'ın "bunlar münafık" lafına bakar oy değiştirmeleri 5 yıldır ülkede istisnasız hiçbir şey ileriye gitmediği sürekli gerilediği halde ülke sığınmacı deposu haline getirildiği halde "enkazı enkaza sebep olanlar" kaldırsın kafasında olan bir seçmene gökten yarın yeni peygamber bile inse laf anlatamaz o yüzden Allah'tan dilerim ki her gün bir önceki güne lanet ederler dilerim ki artık misafirlikten çok öncesinden çıkmış bir sığınmacı anlayışına rağmen "bunlar din kardeşlerimiz" "gönderirsek Allah bizi yakar" anlayışına belki de rahatsız olan var mı bilmiyorum ona rağmen oy verenler ülkedeki kötü gidecek her şeyin tek sorumluları olarak şüphesisz ki tarihe geçecektir tarih oy verenleri ve uyaranları yazacaktır.
Böyle birisi tarafından yönetilecek 5 sene bu ülkenin sadece kıyameti olur umarım Türkiye cumhuriyeti en derin ve büyük krizini yaşar belki bu sayede işin ucu kendilerine de dokunacağından dolayı iktidar seçmeni bir ihtimal akıllanırlar.🙃

Ekran Alıntısı.PNG


Erdoğan'ın bu söyledikleri arasında sadece 48 saat bulunuyor arkadaşlar Erdoğan dün söylediğini yarın "ben öyle bir şey söylemedim bu yalandır" demesiyle bilinen bir siyasetçidir çünkü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Şeriat yavaş yavaş geliyor, tüm yasaları gelir mi bilmem ama yavaş yavaş geliyor. Onlyfans yasağı düşünülmeye başlanmış. LGBT yetmedi bu çıktı başımıza biri şunlara cinsel hayatların onları ilgilendirmediğini söylesin.
 
Gelebilir. Milli Eğitim Bakanımız şeriatçı. Karma eğitime karşı çıkıyor. Ufaktan başladılar.
İnşallah önce şeriatı hakeden bir millet olacağız. Sonra da millet kendisi şeriatı getirecek. İnşallah yaratanın kılavuzuyla maddi manevi daha iyi bir millet olacağımız günleri de göreceğiz.
 
Biz demokrasiyi felan haketmiyoruz, ancak bu şeriatı kabul etceğimiz anlamına gelmiyor. Doğru düzgün bir diktatöre kabulum ancak inanmadığım ilahi kurallara asla. Hiçbir din özgürlüğümü kısıtlayamaz.
 
İnşallah önce şeriatı hakeden bir millet olacağız. Sonra da millet kendisi şeriatı getirecek. İnşallah yaratanın kılavuzuyla maddi manevi daha iyi bir millet olacağımız günleri de göreceğiz.
Niye şeriatı hak ediyoruz? Ülke laik bir devlet. O sevdiğin şeriatı kendi içinde yaşayabilirsin.
 
İnşallah önce şeriatı hak eden bir millet olacağız. Sonra da millet kendisi şeriatı getirecek. İnşallah yaratanın kılavuzuyla maddi manevi daha iyi bir millet olacağımız günleri de göreceğiz.

Bu kadar meraklısın madem şeriat ile yönetilen ülkelerin birine gidebilirsin. Türkiye laiktir ve laik kalacaktır. Masallar ile ülke yönetilmez.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı