TürkNet abone olmadan YAPA'da olunduğu nasıl anlaşılır?

Makaleler
6
Yer
Mersin
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi TürkNet abonesi değilim. Bana upload hızı lazım. Sanırsam adam gibi upload hızı veren başka bir firma da yok. Yüksek upload olduğunu anlamadan da geçmek istemiyorum. Şimdi evimde kapıya kadar fiber var. Dönüştürücü falan kullanıyorum fiber kablo falan giriyor içeri. TürkNet'ten sorguladığımda 100 Mbps özgür iletişim fiber diye karşıma sonuç geldi. Benim merak ettiğim şey Yapa'yı kullanabilir miyim ya da yüksek upload hızı alabilir miyim?
Not: Abone olmadan öğrenmek istiyorum. Bunun herhangi bir yolu ya da çözümü var mıdır? Müşteri temsilcisini arasam cevap alabilir miyim?

Orada kaç Mbps Upload tanımlanacağı da yazar. Mesela bende YAPA yok ve 100/4 gözüküyor.

Türknet'e geçmek istiyorum diyerek ararsan sana söylerler. YAPA varsa müşteri kaçırmamak için kesinlikle ilgilenirler.

Ben yanlış bilmiyorsam Özgür İletişim Fiber 100 Türk Telekom altyapısında iseniz oluyor. YAPA olduğu zaman TürkNet GigaFiber olması lazım.

Fiberde mesafenin bir önemi yok diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…