TürkNet aktivasyon süreci

rechtssprechung

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2020
Mesajlar
1.079
Hepinize merhaba...

Bu konumda, TürkNet'e başvurumdan bu yana yaşadıklarımdan bahsedeceğim fakat baştan belirteyim, TürkNet ya da Türk Telekom firmasının hiçbir suçu yok, tamamen benim şanssızlığım. Zaten pek de büyük şeyler de yaşamadım. İlk başvurumu yaptım, fiber altyapı olduğu için belgeleri kendimiz göndermeliymişiz. Bana kendiniz mi yazdırıp gönderirsiniz yoksa biz mi sizin için kargo sağlayalım diye iki seçenek sundu sistem. Ben de çok fazla evrak olacağını düşünerek dışarıda oyalanmamak adına ve eksik olursa süreç uzar diye düşündüğüm için siz bana kargolayın seçeneğini seçtim, ilk ofsayt burada işte. Altı üstü 4 tane kağıt varmış. Ben o 4 kağıt için tamı tamına 6 gün kargo ile uğraştım. 22'sinde kargoya verildi, 23'ünde kapımıza geldi ve evrakları imzaladık, 23 Ekim akşamı yola çıktı, 24 Ekim günü İstanbul mahmut bey Hub'a vardı. Hafta sonuna denk geldiği için toplam 3 gün İstanbul'da bekledi... Gelelim 2. falsoya. 27'siydi yanlış hatırlamıyorsam firmadan aldılar evrakları. Normalde ilk gün işlenen evraklar bende 2. günü buldu. İşlendikten sonra arandık, sesli onay aldılar. Akşam kontrol ettim Online işlemlerde "belgelerinizi kontrol ediyoruz" yazıyordu. 3-4 saat sonra kontrol ettim, "belgelerinizi hazırlayın" kısmına geri dönmüştü. Aradım ve müşteri hizmetleri "bir problem yok, talep oluşturuyorum, belgeleriniz tam gözüküyor." Dedi bana. Ertesi gün dediği gibi "aktivasyon işlemlerinize başladık" kısmına geçti başvurum. Dün ve bugün de resmi tatil dolayısı ile işlem yapılamadı. Sanırım fiberde en uzun aktivasyon bana ait, Online ders gördüğümüz bu dönemde şimdiden 200 lirayı aştı faturam.

Okuduğunuz için teşekkürler. Sahi, sizce ne zaman bağlanır internetim?

Önemli not: TürkNet ya da Türk Telekom firmasının hiçbir suçu bulunmuyor, tamamı kendi şanssızlığım tekrar belirtiyorum.

Sağlıklı günleriniz olsun...
 
Son düzenleme:
Türk Telekom ile ilişkinizi kestikleri anda Türk Telekom faturanız kullandığınız gün kadar sisteme düşer. Aktivasyonu başlattığımda benim faturam 120 TL gözüküyordu. Aktivasyon tamamlanınca 80 TL son Türk Telekom faturam oldu. Normal paket ücretim 60 iken.
 
Şu forumda TürkNet'e hızlı ve kazasız belasız abone olup internete sahip olan tek benim herhalde :D Geçmiş olsun, umarım ileride başka sorunlar yaşamadan kullanırsınız.
Firma tabanlı bir problem yok zaten ama şanssızlığın da böylesi ya.
@Gerome Türk Telekom ile aboneliğim yok, SuperBox kullanıyordum. Sıfırdan başlıyor Türknet ile aboneliğim...
 
Hocam, Internet'e başvurduğunuzda hangi kağıtları istiyorlar. Ben onların göndermesini isteyecektim ama daha çok uzayacak sanırım? Bir de Türk Telekom internetini ne zaman kesiyorlar? Başvurduğumuz anda mı?
 
Hocam, Internet'e başvurduğunuzda hangi kağıtları istiyorlar. Ben onların göndermesini isteyecektim ama daha çok uzayacak sanırım? Bir de Türk Telekom internetini ne zaman kesiyorlar? Başvurduğumuz anda mı?
Benim bildiğim hemen kesiliyor.Ayrıca artık TürkNet kargoyu kendi ücretsiz olarak gönderiyo kargocu yanınızdayken imzalayıp gönderiyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı