TürkNet altyapı sorgulama doğru mu?

Paketim Türk Telekom 16 Mbps'ye kadar 80 TL ama aldığım hız 7 Mbps ve ADSL kullanıyorum

Kablonet cidden kötü ama.

Ne konuda benim şu zamana kadar kendileriyle alakalı en ufak bir sorunum ve kopma sorunum olmadı tabii ki kendi kullandığım servis sağlayıcıyı övmeyeceğim eğer siz bir sorun yaşadıysanız genele yaymayın demek istiyorum. Her firmanın kötü olduğu bölgeler mevcut.

Evde 8 kez modem değişti telefonda sorun olmamasına rağmen telefonda sorun var dediler ve modem Mac filtreleme yapıyor otomatikman ve şifre değişiyor ve kablosuz kapanıyor bir de ping 50 iken anında 345 oluyor.

Evde 8 kez modem değişti telefonda sorun olmamasına rağmen telefonda sorun var dediler ve modem Mac filtreleme yapıyor otomatikman ve şifre değişiyor ve kablosuz kapanıyor bir de ping 50 iken anında 345 oluyor.

Inıfınty 401 modem de mi oldu hepsi?

Çok ilginç onların ayıbıymış gerçekten çok üzüldüm adınıza alt tarafı bir dolap kontrolü ve IP kontrolü yapamadılar demek.

İp değişti 11 kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…