TürkNet bulunduğum bölgeye 16 Mbps veriyor

Bizim buraya 12 Mbps veriyor. Sitede yazana göre size 100 Mbps paketi veriyoruz çünkü altyapı gelişmesi olacak gibi bir şey yazıyor. Ne yazdığını tam hatırlamıyorum.
 
Sorum başlıkta. TürkNet bulunduğum bölgeye 16 Mbps veriyor, yükseltme mümkün müdür? Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?

VDSL iste. Mevcut hattı pek fazla değiştirmeden güçlendirici cihazlar takıp kablolara test yaparlar. Eğer kablolar destekliyorsa cihazlar ile VDSL yaparlar. Bunu TürkNet'e değil Türk Telekom'a söylemen lazım.
 
Evde VDSL cihazım var. Altyapı yoksa çöp mü oldu cihazım.

Maalesef. VDSL olmadığı sürece VDSL modem kullanmanın anlamı yok. 444 0 375'ten 6'yı tuşlayıp tekrar 6'yı tuşlarak müş. Hiz. Bağlanıp altyapım kötü vb. deyin. Genel müdürlük derlerse konusu ping sorunu ve download düşüklüğü, altyapı bozukluğu adı altında arıza kaydı açın. Aynı zamanda süreci hızlandırmak için ilçe genel müdürlüğe gidip kötü çıkan bir test sonucunun çıktısını gösterin ve süreci başlatın. Güçlendirici cihazlar vb. şeyler ile hızınızı arttırabilir, pinginizi az da olsa düşürebilirsiniz. Bu işlemler üstüne kutuya kadat gelen kablolarda desteğe göre hızı desteklemiyorsa değiştirilir. Bu sayede normal ADSL-VDSL arası hızlar alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı