Türknet Düşük İndirme Hızı

Böyle bir saçmalık olabilirmi ya, bana modem satıyorsun VDSL kullanmak için ama ADSL hizmet veriyorsun, kolay paralarmı bunlar.
Hocam yanlış yapmışsın, müşteri hizmetleri olmayan bir firmaya geçmek zaten kendi ayağına sıkmakla aynı şeydir. Biraz araştırırsan herkese bela olmuş bu firma. Özelden gönderme varsa adresini at sokak mahalle cadde bina numarası katı kapısı falan bakayım sana en uygun İnternet'i söyleyeyim VDSL altyapın varsa o modem her türlü senin işine yarayacak. Verdikleri modemde hangisi meçhul 80 TL'ye 2. el TTNetin verdiği modemden alsaydın işini görürdü tabi tercih meselesi. Sana yardımcı olabilirim 2 ay derin araştırma yaptım altyapısından tut, firmalarına kadar işi net öğrendim. Verdiğim linkten kendinde bakabilirsin.

Hocam yanlış yapmışsın, müşteri hizmetleri olmayan bir firmaya geçmek zaten kendi ayağına sıkmakla aynı şeydir. Biraz araştırırsan herkese bela olmuş bu firma. Özelden gönderme varsa adresini at sokak mahalle cadde bina numarası katı kapısı falan bakayım sana en uygun İnternet'i söyleyeyim VDSL altyapın varsa o modem her türlü senin işine yarayacak. Verdikleri modemde hangisi meçhul 80 TL'ye 2. el TTNetin verdiği modemden alsaydın işini görürdü tabi tercih meselesi. Sana yardımcı olabilirim 2 ay derin araştırma yaptım altyapısından tut, firmalarına kadar işi net öğrendim. Verdiğim linkten kendinde bakabilirsin.
0505 085 5625 bu numaraya ulaşırmısın.

Öncelikle panik yapmak yerine Destek Kaydı oluşturup portunuzun VDSL porta geçiş yapılmasını isteyin. Altyapı sorgulamanızda 35 Mbps demişlerse altyapınız destekliyordur. Hat değerlerinize baktığım zaman santral dibinizde olmalı. Çok iyi değerleriniz var. Herhangi bir sorun yok. Sadece port değişimi olacak ve 35 Mbps alabileceksiniz. Destek Kaydı oluşturmanız yeterli.

TürkNet'e geçiş işlemi yaptıysanız ADSL hattan geçiş tekrar ADSL hattan daha sonra VDSL olarak geçiş yapılır. VDSL'den geçiş olduğunda VDSL geçişi olur. Sana bunu belirtmemişlerdir. OİM'den paket yükseltme seçeneğini seçin. Seçiminiz boş port varsa bir sonraki ayın 1. gününde başlayacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı