TürkNet GigaFiber'e nasıl geçilir?

Dün gece bende de öyleydi bugün düzeldi.

Şu anlık bir değişim yok. Ayın 10'u girdi gece olarak.

Bir de Wi-Fi 6 destekli ZTE H3601p modem veriyorlarmış GigaFiber kurulumunda ücretsiz şekilde, halihazırda olan modemi dinlenmeye çekeceğiz sanırım :)

Bazılarına VMG3625-T50b veya ZTE H3601p veriyorlarmış. "modemler stok durumuna ve bölgeye göre farklılık gösterebiliyor. Dönemsel olarak mevcutta olan modemler abonelere tahsis ediliyor. GigaFiber'de vadedilen en düşük ortalama hız 600 mbps olduğundan iki modemde de performans anlamında sorun yaşanmayacaktır."

Bende de VDSL halen hocam.

Bende de VDSL halen hocam.

Ben bir şeyi daha fark ettim her daireye kutu koyuyorlar o okey zaten de, Şöyle söyleyeyim ekstradan mahalle sonlarında veya başlarında bütün GigaFiber kablolarının toplandığı Siyah kutular var "Argedit" yazıyor sonradan koyulmuş başta yoktu (Kutu insan boyu yüksekliğinde duruyor çalınsa zarar gelse normal karşılardım belki sonra düzeltirler aktivasyon tamamlanınca) üstünde fark ettin mi? Bunun çalışma mantığını merak ettim. Sanırım her bir daireden gelen fiber kablolarının toplandığı kutu. Sokağın kutusu. Artık son aşama aktifleşmesiini beklemek.

Son düzenleme:
Ben bir şeyi daha fark ettim her daireye kutu koyuyorlar o okey zaten de, şöyle söyleyeyim ekstradan mahalle sonlarında veya başlarında bütün GigaFiber kablolarının toplandığı siyah kutular var "argedit" yazıyor sonradan koyulmuş başta yoktu (kutu insan boyu yüksekliğinde duruyor çalınsa zarar gelse normal karşılardım belki sonra düzeltirler aktivasyon tamamlanınca) üstünde fark ettin mi? Bunun çalışma mantığını merak ettim. Sanırım her bir daireden gelen fiber kablolarının toplandığı kutu. Sokağın kutusu. Artık son aşama aktifleşmesiini beklemek.

Ben görmedim bizim sokakta ama halen bekliyoruz hocam aktifleşmesini.

O her mahallede olan fiber dağıtım kutusu, ya koyulmak üzeredir ya da yakınlarındaki mahallelerin köşelerine, dönüş yerlerine iyi bak o kutudan görebilirsin.

Cok dikkatli bakmadımda su altyapı aktifleşsin yapmak istediğim bir şey var erteliyorum bu yüzden.

O her mahallede olan fiber dağıtım kutusu, ya koyulmak üzeredir ya da yakınlarındaki mahallelerin köşelerine, dönüş yerlerine iyi bak o kutudan görebilirsin.

Dosya Ekleri

• 200d344d-05b2-4b34-beb7-8fa3f6d2b63b.jpeg
    200d344d-05b2-4b34-beb7-8fa3f6d2b63b.jpeg
    296,4 KB · Görüntüleme: 17
Cok dikkatli bakmadımda su altyapı aktifleşsin yapmak istediğim bir şey var erteliyorum bu yüzden.
Aynen. Sokaktaki her binadan gelen fiber kabloların toplandığı kutu. Kutunun iç bağlantıları yapıldıktan sonra montajlanacak uygun bir duvara. Yolda gezerken bazılarını montajlı, bazılarının ise iç bağlantıları yapılmadığı için böyle sarkık bırakılmış olduğunu görürsün.

Aynen. Sokaktaki her binadan gelen fiber kabloların toplandığı kutu. Kutunun iç bağlantıları yapıldıktan sonra montajlanacak uygun bir duvara. Yolda gezerken bazılarını montajlı, bazılarının ise iç bağlantıları yapılmadığı için böyle sarkık bırakılmış olduğunu görürsün.

Reis ne olacaksa olsun şu altyapı aktifleşsin artık baydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı