TürkNet hakkında

Colonel Miller

Hectopat
Yer
Moscow
Daha fazla  
Türk Telekom kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim 75 lira fatura ödeyip 6 Mbps internet alıyorum. Bence bu hız Türkiye'ye göre de kötü. TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum ancak bana vaad ettikleri 32 Mbps yazıyor. Bu hızı alabilir miyim? ADSL kullanıyorum şu an sanırım pek bilgim yok ama sizce ne yapmalıyım? Bulunduğum şehir ordu ve TürkNet'in burada bayisi vs de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknet'in zaten bir bayisi yok, işlemleri kargo ile hallediyorsunuz. Evinize interneti bağlamak için genel adam da Türk Telekom'dan geliyor. Altyapı olarak kendi altyapıları yoksa Türk Telekom altyapısını kullanıyorlar, dedikleri hızı büyük ihtimalle alırsınız.

Taze geçmiş birisi olarak söylüyorum sorunum aynıydı TürkNet 35 Mbps vereceğini söyledi vermedi VDSL'e geçiş yapmak istediğimde VDSL veremiyoruz dediler kısacası bazı kullanıcılar çok mutsuz bazıları ise şanslı oluyor ama TT'den aldığın hıza biraz bakarsak benim gibi olacağını düşünüyorum bence hiç geçme. Dediğim gibi bana da dediler şu hızı alırsınız şu anki internetim 8Mbps TürkNet pişmanlıktır.

Türk Telekom kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim 75 lira fatura ödeyip 6 Mbps internet alıyorum. Bence bu hız Türkiye'ye göre de kötü. TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum ancak bana vaad ettikleri 32 Mbps yazıyor. Bu hızı alabilir miyim? ADSL kullanıyorum şu an sanırım pek bilgim yok ama sizce ne yapmalıyım? Bulunduğum şehir ordu ve TürkNet'in burada bayisi vs de yok.
ADSL de en fazla 15 Mbit alabilirsiniz varsa VDSL'e geçin

Türknet’e pazartesi günü geçtim, hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar, paketimi 75 Mbps tanımlamışlardı, desteğe yazdım 12 saat sonra aradılar, paketinizi 100 Mbps olarak güncelledim dedi teknik destek. Geç cevap vermeleri dışında bi sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı