TürkNet Hız Testlerinde Hızım Düşük Çıkıyor?

SteryMEASY

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, TürkNet kullanmaktayım.
Hız testi yaptığımda kendi sitesinde dahil hız testim 10Mbit falan çıkıyor ama Steam'da indirme yaparken 5-6MBIT ile indirme yapıyor 90GB dosyayı 4.30 saatte indirdim, hız testlerinde düşük çıkmasının sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız testi yaptığımda kendi sitesinde dahil hız testim 10Mbit falan çıkıyor ama Steam'da indirme yaparken 5-6MBIT ile indirme yapıyor 90GB dosyayı 4.30 saatte indirdim, hız testlerinde düşük çıkmasının sebebi nedir?
Steam sunucuların da yoğunluk olabilir. Ayrıca indirme esnasın da başka indirme yapılmadığına emin ol.

Cevap yazan arkadaşlar olayı yanlış anlayamayıp internet hızının düşük olduğunu sanmış. İndirmelerine göre 50-60 Mbps civarlarında bir download hızın var. Umarım ben yanlış anlamamışımdır. :) Hız testlerini dikkate almana gerek yok.
“Anlayamayıp” kısmını düzeltir misin yazım hatası mevcut.

Turknet'in size sağladığı hız ne kadar? 50 Mbps mi? Eğer öyleyse Steam'de ve tahminen normal kullanımda aldığınız değerler normal. Hız testlerinde farklı sunucularda farklı değerler çıkabiliyor dikkate almayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı