Türknet için Huawei HG658C Modem

JOkmestok

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar TürkNet'e başvuracağımi, VDSL modem bakıyordum fakat 350-400 TL'den aşağı yok. Neredeyse 2. el modemlere yöneldim, 200-250'ye falan 3 aylık Huawei HG658C modem Superonline logolu full kutulu bir modem buldum, fiyatı da 120 TL.

Sorularım

1-İkinci el modem alınır mı?
2-Çekim gücü nasıldır?
3-Superonline çıkışlı olması sorun tescil eder mi?

Teşekkürler.

Bir süredir VDSL modem alıp almama arasında gidip geliyorum. Benim ağ biraz karışık olduğu için henüz tam olarak kafamda bir şeyler oturtabilmiş değilim. Fakat belli bir bütçe ile karşınıza çıkan Asus ve Tp link modemlerin yorumları o kadar tutarsız ve o kadar şikayet var ki alırsam onlardan birini almayacağıma emin oldum. Tenda v300 çıktı karşıma ve yorumları biraz daha kabul edilir nitelikte. Henüz almadım alır mıyım onuda bilmiyorum dedim gibi benim iş biraz çetrefilli ama siz bir bakın yinede.

Bahsettiğiniz modemdemse Airties 5650 bakabilirsiniz. İkinci elde 100 lira civarı ve Türkiye için gayet stabil bir Vdsl modem. Fakat bu fiyat civarı aldığınız hiçbir modem Wifi performansı ile sizi memnun etmeyecektir bunu da bilin.

Bahsettiğiniz modemdemse Airties 5650 bakabilirsiniz. İkinci elde 100 lira civarı ve Türkiye için gayet stabil bir Vdsl modem. Fakat bu fiyat civarı aldığınız hiçbir modem Wifi performansı ile sizi memnun etmeyecektir bunu da bilin.

Peki Asusun DSL-N16 Nasıldır?
Bir Arkadaşım Satıyor 170 TL,ye Ya Bunu Yada Huawei Alacağım

Peki Asusun DSL-N16 Nasıldır?
Bir Arkadaşım Satıyor 170 TL,ye Ya Bunu Yada Huawei Alacağım
N16 fena bir modem değil fakat çok fazla şikayet var bu modemle ilgili. Ben N17U kullanıyorum ve yedek modem olarak 5650 var. İkisini de zaman zaman kullanıyorum ve memnunum. Fakat ben sadece kablolu olarak kullanıyorum bu modemleri, kablosuz olarak kullandığım bir routerim var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı