Türknet İnternet Kopması

Yok Retinas'ın verdiği tavsiyeye demiştim.

Ping de değişti tabii ki. Şuan servere göre değişiklik göstermekte ancak Türkiye içi 14-17 arası ping değerine sahibim. CS:GO da ise 50-65 arası ping değerine sahibim. İsterseniz eve geçince tekrar ölçüp ekleyebilirim hem daha sağlıklı bir değer vermiş olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pingde değişti tabii ki. Şuan servere göre değişiklik göstermekte ancak Türkiye içi 14-17 arası ping değerine sahibim. CS:GO da ise 50-65 arası ping değerine sahibim. İsterseniz eve geçince tekrar ölçüp ekleyebilirim hem daha sağlıklı bir değer vermiş olurum.

İyi ki yorumunuza denk geldim çünkü ben de bu problemi yaşıyordum. Bugün 40 Mbps'ye düşürülmesini talep ettim bakalım yarın sonuçlanır galiba. Testlerde 30 ping alıyorum ama CS 1.6'da 50 60 70 arası. En düşük 40. CS:GO'da ise daha fazla. Umarım bende de işe yarar. Ama yine de teşekkürler :)

İyi ki yorumunuza denk geldim çünkü ben de bu problemi yaşıyordum. Bugün 40 Mbps'ye düşürülmesini talep ettim bakalım yarın sonuçlanır galiba. Testlerde 30 ping alıyorum ama CS 1.6'da 50 60 70 arası. En düşük 40. CS:GO'da ise daha fazla. Umarım bende de işe yarar. Ama yine de teşekkürler :)

Şuan yaptığım test sonucu:

6496820219.png

Desteklenen en yüksek veri 48Mbps
Sabitlenmiş veri 40Mbps

chrome_2017-07-30_03-28-39.png

Bende etkisi oldu umarım sizde de olur. Nazar değmesin şuana kadar çok memnunum.

Değerler güzel umarım nazar değmez. :) Bir gece saat tam 2.de oyundayken birkaç saniye donma yaşadım ping değerlerime baktığımda inanılmazdı. Fakat sonra yine bozuldu. Tahmin de edemedim neden böyle olduğunu. Bakalım bende nasıl sonuçlanacak merakla bekliyorum. :)
1.jpg

Bende de internet kopma sorunu var. Müşteri hizmetleri ile konuştum güvenli internetten kaynaklı olabileceğini söylediler. Ancak sorunum halen devam ediyor.

Şuan yaptığım test sonucu:

Eki Görüntüle 251256

Desteklenen en yüksek veri 48Mbps
Sabitlenmiş veri 40Mbps

Eki Görüntüle 251257

Bende etkisi oldu umarım sizde de olur. Nazar değmesin şuana kadar çok memnunum.

Tavsiyeniz üzerine 40 mbsye düşürdüm. 37-35 mbs arası alıyorum. Bugün hiç hız düşüşü, ping artışı yaşamadım. Özellikle bu saatlerde internet berbat oluyordu. Fakat ping değerim hep 31. Onda bir düşüş olmadı keşke olsaydı :) Sıkıntı yaşayan arkadaşlara da tavsiye ederim.

Tavsiyeniz üzerine 40 mbsye düşürdüm. 37-35 mbs arası alıyorum. Bugün hiç hız düşüşü, ping artışı yaşamadım. Özellikle bu saatlerde internet berbat oluyordu. Fakat ping değerim hep 31. Onda bir düşüş olmadı keşke olsaydı :) Sıkıntı yaşayan arkadaşlara da tavsiye ederim.

Stabil hale geldiyse ping'in düşmesi lazımdı. Sonuçta hat değerleri biraz daha rahatlıyor. Neyse ki bazı sorunlarınız çözülmüş adınıza sevindim. Herkese 40Mbps yerine hat değerlerine göre düşüş yaptırmaları daha sağlıklı olacaktır bence.

Bende de benzer bir durum var. Sorunumu hala çözmüş değilim. Fakat sizdeki gibi günde bir defa değil birkaç defa uzun aralıklarla(4-6 saat) kesinti oluyor. Asus marka modem kullanıyorum (DSL N16). Sizden rica etsem modeminizi yeniden başlattığınız da kaç dakikada ip aldığınızı söyler misiniz ? Bende biraz geç alıyor. Sorunumun modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Bende de benzer bir durum var. Sorunumu hala çözmüş değilim. Fakat sizdeki gibi günde bir defa değil birkaç defa uzun aralıklarla(4-6 saat) kesinti oluyor. Asus marka modem kullanıyorum (DSL N16). Sizden rica etsem modeminizi yeniden başlattığınız da kaç dakikada ip aldığınızı söyler misiniz ? Bende biraz geç alıyor. Sorunumun modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
IP alma işlemi bölgeden bölgeye, o anki sunucunun yüküne göre değişiklik gösteriyor. Birde eğer uzun süren kesintiler genelde altyapı çalışmaları kaynaklıdır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı