TürkNet İnternetine Türk Telekom TP LINK Modem Kullanma

Merhaba, bundan 3 gün öncesine kadar Türknet kullanıcısıydım. Her 5-10 dk'da bir internetimde kesilmeler, servis çağırmama rağmen sorunun benim altyapım ile kaynaklı olduğunda ki ısrarları, adam akıllı bir müşteri hizmetlerine sahip bile olmayışları benim canıma tak etti. Artık Türk Telekom kullanıcısıyım ve Türknet'in sorunlu olduğunu belirttiği altyapımdan gayet 3 günde 1 kere bile kesilmeden, kaliteli bir şekilde internetimi kullanıyorum. Bu yüzden şunu söylemeliyim: Türknet'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sizin de bu tarz şikayetleriniz varsa hiç tereddüt etmeden internet sağlayıcınızı değiştirmenizi öneririm. 25₺ daha fazla verip adam akıllı muamele görecekken, kesintisiz, yavaşlama olmaksızın internet kullanabilecekken neden ucuz ve müşterisini önemseyen bir firmada kalasınız ki?
Bizim burda TürkNet altyapısı yok Türk Telekom un alt yapısı ile sağlıyorum internetimi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı