TürkNet kullanmayın kullandırtmayın

Katılım
25 Nisan 2018
Mesajlar
877
Makaleler
1
Çözümler
7
TürkNet ile 35 m/Bit internet için anlaştık. Kurulum için eve gelindi ve gelen ekip, bana 13 m/Bit hız alabileceğimi söyledi. Bende bu şartlar altında sizden internet bağlatmayacağımı söyledim. İnternet ile alakalı sözleşmeleri imzalamadım ve teslim etmedim. Ama TürkNet kendi kendine aboneliğimi başlatmış. Bir de üstüne kullanmadığım ve 35 m/Bit iddiasından uzak interneti faturalandırmışlar. Aşağıya müşteri hizmetleri ile yaptığım konuşmalarımı bırakıyorum. Bu arada o eleştirilen internet sağlayıcılarına kurban olun. Adamların en azından müşteri hizmetlerini arayıp ulaşabiliyorsunuz. 2020 yılında mektuplaşmanız gerekmiyor.

turknet.png


1597315858061.png


1597315872430.png
 
Tavsiyem eğer altyapın varsa Kablonet 100 Mbps al arada bir kesilmesi dışında bir sorun çıkartmıyorlar teknik destekleri, müşteri hizmetleri bayağı bir iyi.

Tavsiyem eğer altyapın varsa Kablonet 100 mbgs al arada bir kesilmesi dışında bir sorun çıkartmıyorlar teknik destekleri, müşteri hizmetleri bayağı bir iyi.

Kablonet
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@daenerys targaryen Başvuru sürecinden bahseder misiniz? Telefondan sözlü onayınızı aldılar mı? Sadece sürücü belgesinin fotokopisi ile mi işlem yaptılar? Cidden merak ettim doğrusu. Eğer böyle bir şey yasalara uygun şekilde yapılabiliyorsa şans eseri dolandırılmadan yaşıyoruz demektir.
 
@Max_Payne
Ben internet sitelerinden altyapıya baktım. 62 Mbit'di. Aradım beraber altyapıyı sorguladık. Onlarda aynısını söyledi. Kurulum ekibini yönlendirdiler. Bu sırada mesaj attılar. Kimlik fotokopinizi sisteme yükleyin ve size attığımız mailde ki sözleşmenin çıktısını alıp, imzalayıp gelen ekibe teslim edin şeklinde. Benden ne sesli onay alındı ne de ben sözleşmeyi teslim ettim. Zaten tüm bunları yapsam bile hatta bunları noter huzurunda yapsam bile bir geçerliliği yok. Çünkü sözleşmede de altyapının 62 Mbit'i desteklediği ve bana 35 Mbit verileceği yazıyor. Firma kendi üstüne düşen yükümlülükleri yapmadan benim bir yükümlülüğüm bulunamaz.
Turknet bence başarılı bir firma. Böyle tür sorunlar tüm firmalarda yaşanıyor.
Ben bu durumu sıradan bir durum olarak görmüyorum. Kurumsal bir firmanın kanunları hiçe sayarak bu kadar kolay hareket edememesi lazım.
 

Geri
Yukarı