TürkNet kurulumdan sonra oturum açma sorunu

Makaleler
2
TürkNet modem kurulumu yaptım. Modem arayüzünde kurulum başarılı diyor. Lakin internete girmek istediğim zaman giremiyorum. TürkNet'in logosu geliyor başkada bir şey yok. Wi-Fi üzerinden bağlanıp denediğimde de oturum açın hatası alıyorum. Tıkladığım zaman bana giriş yapabileceğim bir ekran göstermiyor. Başka modeme kurulum yaptım yine aynı.
Daha 1 hafta önce bağlattık, faturadan olacağını sanmıyorum. Sizce sorun ne olabilir?

Destek kaydı oluşturduğumda ISS kullanıcı adı ve şifresini yolluyorlar.

ADSL mi VDSL mi olduğuna dikkat ettiniz mi? Hattınızın alt yapısı ne ise modemi o moda almanız gerekiyor ve de modem kurulumunu nasıl yaptığınızı da anlatırsanız örnek sonuna @turk.net yazdınız mı?

Bulunduğum evdeki kablolar eski bu yüzden 2 MBps hız alabiliyorum.
Kullanıcı adı + TürkNeti'in verdiği numara + adsl @ turk.net
Şifre:
ADSL mi VDSL mi olduğuna dikkat ettiniz mi? Hattınızın alt yapısı ne ise modemi o moda almanız gerekiyor ve de modem kurulumunu nasıl yaptığınızı da anlatırsanız örnek sonuna @turk.net yazdınız mı?

2 mbps internet zaten sürekli kesilir bağlantı kopar problem yaşatır ip almakta zorlanır ama yinede bağlanabilmeniz gerekiyor diye düşünüyorum internetiniz yeni mi abonelik aktif oldumu veya da bu modemin çalıştığından emin misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı